Ik ga mijn droombaan achterna!

PuMa Iroy vertelt over zijn werk bij gemeente Oosterhout!

PuMa Iroy Konings vertelt over zijn twee opdrachten bij de gemeente Oosterhout. Deze voert hij uit in de rol van projectmedewerker Toolbox brandveilig leven en als projectleider ESF Dongemond –gemeenten.

Brandveilig leven
“Dit jaar zijn er al bijna tweehonderd adviezen in Oosterhout gegeven om de kans op brand verder te verkleinen. Vorig jaar startte de gemeente

Oosterhout een project waarbij vrijwilligers bij inwoners thuis gratis advies geven om de kans op brand in hun woning te verkleinen. Dit team bestaat inmiddels uit vijf enthousiaste vrijwilligers, die allemaal door de brandweer zijn opgeleid. Sinds vorig jaar december hebben zij bijna tweehonderd adviezen gegeven. Zij geven het advies met behulp van een uitgebreide checklist. Ondertussen hebben we weer zes vrijwilligers voor het project brandveilig leven. Goed nieuws!

Het was mijn rol om vrijwilligers te zoeken, te selecteren en hen te voorzien van alle informatie en materialen. Dit vrijwilligersteam maakt onderdeel uit van het project Brandveilig leven.”

ESF Dongemond gemeenten
“Op 22 en 23 mei voerde het Agentschap Sociale Zaken en Werkgelegenheid een audit uit om de hoogte van de ESF-subsidie voor het cluster Dongemond vast te stellen. Over drie maanden zijn de uitkomsten van de audit bekend. Vorig jaar en begin dit jaar is er hard gewerkt om zoveel mogelijk kosten op het gebied van werk en inkomen binnen het cluster Dongemond subsidiabel te maken. Het cluster Dongemond zijn de gemeenten Aalburg, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem.

Alle Dongemondgemeenten en !GO verdienen een compliment voor hun inzet. De audit is een belangrijk en spannend moment. Het was mijn verantwoordelijkheid dat kosten werden opgevoerd en dossiers van klanten, dossiers met incidentele loonkostensubsidies en extern ingekochte trajecten werden geordend.”

Voor meer informatie over PuMa, klik hier.
Contact opnemen met PuMa? Klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.