Cathy Maat

Cathy Maat

Wie ben ik?
Ik ben Cathy Maat en sinds 2016 persoonlijke coach voor collega’s. Mijn eigenschappen zijn onder meer empatisch, betrouwbaar, creatief en stimulerend.
Inzicht in jezelf en bewustwording is, naar mijn mening, de basis om je persoonlijke doel(en) helder te krijgen om vervolgens stapsgewijs en met vertrouwen in beweging te komen om je doel(en) te bereiken. Het kan lastig zijn om deze ‘persoonlijke ontwikkelingsreis’ alleen te maken. Het vastzitten in gedachten of in de alledaagse dingen, geen heldere doelen voor ogen hebben of onvoldoende vertrouwen hebben in het bereiken van dat ene grote doel, kunnen belemmerend werken.
Een stimulerende coach die dan met je mee reist en je vanuit verschillende perspectieven naar jezelf laat en leert kijken, is dan zeker een toegevoegde waarde.
Ik vind het heel interessant en uitdagend om als coach een stukje met je mee te reizen!
Naast coachen werk ik als beleidsadviseur ruimtelijke ordening bij de gemeente Halderberge. Ik ben getrouwd en heb drie opgroeiende kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in beweging en creatief bezig. Ik zet deze beweging (door ook gewoon te staan of te lopen, in plaats van te zitten) en creativiteit ook in tijdens het coachen.

Wat doe ik?
Ik richt me op het optimaliseren van het functioneren van mensen op basis van zijn of haar eigen doelen. Het inzichtelijk maken van deze doelen is de eerste stap in het coachtraject. Bewust zijn van jezelf en de gemaakte stappen, beweging creëren en vertrouwen en plezier krijgen in deze beweging, maken onderdeel uit van het coachtraject.
Ik werk met afwisselende interventies en laat hierdoor coachee vanuit verschillende perspectieven kijken naar zichzelf. Ik doe dit ook spelenderwijs (bijv. met beeldkaarten, op papier en lopend). Hierdoor komen woorden en gedachtegangen tot leven en kun je er verder mee aan de slag.

Specialisme
Oplossingsgericht coachen aan de hand van verschillende interventies, waaronder: beeldkaarten, systematische benadering, logische niveaus, schaalwandelen, kernkwadranten, gedachten aan tafel, Roos van Leary, RET.

Opleiding en ervaring
BGL&Partners (EMCC, EQA) – 2015-2016
Opleiding tot Coach (foundation en practitioner)
Oplossingsgericht coachen
Ervaring als interne coach – 2016 tot heden

Contact
Voor meer informatie of voor een intakegesprek, stuur een e-mail naar
mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 076 502 7272.

In gesprek met deze coach? Meld dan de naam van de coach in het onderwerp van je e-mail.