Coach Ad Leenders

Coach Ad Leenders

Wie ben ik?
Het goede gesprek voeren, daar is het me steeds meer om te doen. De laatste jaren kom ik erachter dat het directe één-op-één-contact mij het meeste boeit. Mensen typeren mij ondermeer als: betrokken, iemand met luchtige diepgang, scherpzinnig, respectvol, niet-oordelend en rustig.

Wat doe ik?
Jij en jouw vraag bepalen wat de beste manier is. Eigenlijk bepaal jij de koers en de inhoud van het loopbaantraject. Ik kan je daarbij hulpmiddelen aanbieden. We kunnen bijvoorbeeld kijken naar je ervaringen in je werk en je leven tot nu toe, en die gebruiken om plannen voor de toekomst te maken. Of we kunnen aan de hand van een aantal psychologische testen het gesprek aangaan. We kijken dan naar je persoonlijkheid, jouw favoriete manier van werken en naar wat jij in je werk nou écht belangrijk vindt. En op basis daarvan vind je de richting die bij jou past. Als coach ga ik in op je denken en doen. Je leert jezelf beter kennen, beter begrijpen en wordt aangespoord tot actie en, als je dat wilt, tot nieuw gedrag. We proberen lijnen te ontdekken in je verhaal en komen zo tot de kern. Een enkele keer is dat pijnlijk of confronterend. Maar realiseer je dat het er niet om gaat om jou als persoon te veranderen, maar juist om jou, als uniek persoon, tot je recht te laten komen. Je gaat het doen met wie je bent!
Als coach ga ik je niet adviseren of vertellen wat je moet doen. Het is immers jouw leven en jij weet uiteindelijk als geen ander wat het beste voor je is. Ik ga naar je luisteren, ik ga vragen en vooral dóórvragen, totdat jij je eigen antwoorden duidelijk op een rij hebt.

Specialisme
Ruim dertig jaar ben ik bij verschillende organisaties werkzaam in verschillende allround HR-functies. De laatste jaren ben ik vooral in gesprek met mensen over mobiliteit en hun loopbaan en heb ik heb me gespecialiseerd in loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling.

Opleiding en ervaring
Coaching voor professionals, school voor coaching Loopbaancoaching door HR, Avans-plus Opleiding Coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling, Annet Brinkhuis-opleidingen Training test-interpretatie, OTM.

Contact
Voor meer informatie of voor een intakegesprek, stuur een e-mail naar
mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 076 502 7272.

In gesprek met deze coach? Meld dan de naam van de coach in het onderwerp van je e-mail.