Esther Ubben

Esther Ubben

 

Wie ben ik?
Lekker buiten sporten, healty food, met elkaar iets nieuws beleven. De adrenaline voelen bij een nieuw avontuur. Samen zijn met mijn mensen waarvan ik het meest houd. Het mooiste wat ik zou willen is met mijn gezin kunnen reizen naar fantastische bestemmingen. Omdat ik zo goed weet waarom ik mezelf vrij wil maken, ben ik me heel erg bewust van de keuzes die ik maak en de energie die ik hiervan krijg.

Het maken van bewuste keuzes op sociaal, privé en zakelijk gebied intrigeert mij. Zeker omdat ik zie dat wanneer mensen vanuit hun ideaal werken ze altijd een reden hebben om energiek door te gaan.

Ik ging mij verdiepen in dat wat mensen in hun loopbaan daarin voor zichzelf konden
veranderen. Ik bezocht seminars, investeerde in loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling en vitaliteitscoaching. Zo ontdekte ik de waarde van coaching, namelijk het helpen van mensen hun keuzes te laten maken tot een prettiger leven.

Inmiddels help ik al jaren mensen meer zicht op zichzelf te laten krijgen, want als je zicht hebt op jezelf, kun je ook goed kijken naar jouw inzetbaarheid, zowel binnen je eigen organisatie als ook op de arbeidsmarkt.

Wat doe ik?
Je bent niet tevreden over je loopbaan en of wilt naast je functie gerelateerde kwaliteiten en vaardigheden, de focus leggen op je persoonlijk en sociaal functioneren (persoonlijke ontwikkeling). Wat ook de reden is dat je nu niet weet welke koers je voor jezelf wilt inzetten, een ding weet je wel; je wilt ontdekken waar je kwaliteiten liggen in relatie tot werk dat bij je past en waar je energie van krijgt! Je wilt door. Je voelt je onrustig omdat je niet weet wat je kan doen om verder door te breken. Harder werken is geen optie. Je wilt juist slimmere keuzes maken waardoor je groeit en jezelf meer vrij maakt.

Specialisme
Ik bied loopbaan-, persoonlijke ontwikkel- en vitaliteitstrajecten op maat aan.

Opleiding en ervaring
Ik ben beleidsmedewerker Welzijn en heb in 2015 de opleiding register loopbaancoach bij Annet Brinkhuis afgerond en ben momenteel aspirant Noloc lid. Daarnaast trainingen gevolgd als Jobmarketing van Aaltje Vincent, Duurzame inzetbaarheid en interessante bijeenkomsten van Noloc.

Contact
Voor meer informatie of voor een intakegesprek, stuur een e-mail naar
mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 076 502 7272.

In gesprek met deze coach? Meld dan de naam van de coach in het onderwerp van je e-mail.