Lina Jongeneelen

Lina Jongeneelen

Sta eens even stil, bij wat je eigenlijk wil.

Wie ben ik?
Na het afronden van de HBO Maatschappelijk Werk, ben ik 6 jaar werkzaam geweest bij een kleine plattelandsgemeente in West-Brabant . Inmiddels ben ik alweer geruime tijd werkzaam bij WVS. Een organisatie die mij nog steeds aanspreekt, omdat mensen in een minder gunstige arbeidsmarktpositie hier de kans krijgen om zich te ontwikkelen en te groeien.
Wat je van mij kunt verwachten is integriteit, inlevingsvermogen, respect, betrokkenheid en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Iedereen kent die momenten wel, waarop je jezelf afvraagt: “Is dit echt wat ik wil?”. Ga ik tot mijn 68 jaar dit werk doen, met deze collega’s? Voel ik me nog wel thuis in deze bedrijfscultuur? Heb ik niet meer in mijn mars? Waarom word ik niet gehoord en niet gezien? Hoe kan ik effectiever communiceren en voor mezelf opkomen? Door aan de slag te gaan met jouw onbewuste wensen en overtuigingen, leer je beter naar jezelf te luisteren en grenzen te stellen. Een coach kan je helpen om nieuwe wegen te zien en te ontdekken. Zoek je een onafhankelijke, professionele coach die met jou op zoek gaat naar wat voor jou werkt en wat jou beweegt ? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een no-nonsens, resultaatgerichte aanpak voor meer inzicht, vitaliteit en ondersteuning in de doelen die jij wilt bereiken.

Wat doe ik?
Naast mijn werk als HRM-specialist coach ik staf- en leidinggevend personeel. Ook begeleid ik studenten die vastlopen bij het maken van profielwerkstukken. Velen worstelen met hedendaagse uitdagingen vanwege complexiteit in werk, maatschappij of privéleven en verliezen hierdoor focus of krijgen allerlei klachten met . ziekteverzuim en verminderd functioneren tot gevolg. Zover hoeft het echt niet te komen. Coaching is een middel om inzicht te vergroten en af te rekenen met belemmerende overtuigingen. Het helpt je bij het vinden van oplossingen en zien van nieuwe mogelijkheden.Ik zet me daar graag voor in. Daarom ga ik nu ook buiten onze eigen organisatie als coach bij het mobiliteitscentrum aan de slag. Door diverse coachingsopleidingen te volgen, heb ik me bekwaamd in het vak en ben ik nog steeds bezig met het volgen van trainingen om mijn dienstverlening te optimaliseren.

Specialisme
Burn-out, functioneringsproblemen en re-integratie.

Opleiding en ervaring
HBO-geschoold en diverse coachingsopleidingen afgerond o.a. provocatief coachen IEP, NLP master practitioner en nog steeds lerende.

Contact
Voor meer informatie of voor een intakegesprek, stuur een e-mail naar
mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 076 502 7272.

In gesprek met deze coach? Meld dan de naam van de coach in het onderwerp van je e-mail.