Mirjam Trommelen

Mirjam Trommelen

 

Wie ben ik?
Ik ben Mirjam Trommelen-Frijters, beleidsadviseur bestuur en directie. Mijn eigenschappen zijn onder andere analytisch, scherpzinnig, praktisch, sensitief en creatief. Mijn werkachtergrond is gevarieerd, van kinder- en jeugdpsycholoog tot ICT specialist en organisatieadviseur. De rode draad daarin is dat ik na het maken van een analyse kom met een verandervoorstel en samen met anderen vervolgens daadwerkelijk verbeteracties uitvoer of deze faciliteer.

Wat doe ik?
Ook ambtelijke organisaties zijn tegenwoordig voortdurend aan verandering onderhevig. Dat vraagt om goed inzicht in bestaande patronen in de organisatie. Wat zorgt daarin voor beweging, verandering? Maar ook, wat zorgt voor stilstand, blokkades? En op welke manier draag je hieraan bij als manager, in positieve, maar misschien ook wel negatieve zin? Door goed te luisteren, processen te analyseren en een spiegel voor te houden, probeer ik ontwikkeling in gang te zetten. Daarvoor zet ik naast gespreksvoering ook allerlei andere toepasselijke werkvormen in.

Specialisme
Als organisatiecoach onderzoek ik samen met de betrokkenen de patronen en ongeschreven regels. Ik benoem deze en bekijk welk verbeterplan hierbij past en hoe dit het beste kan worden uitgevoerd. Mijn coaching draagt daardoor bij aan organisatieontwikkeling. Als managementcoach faciliteer en stimuleer ik managers om zelf tot persoonlijke ontwikkeling en groei te komen. En daarnaast hoe zij leiding kunnen geven aan beweging bij hun medewerkers. Doordat ik als beleidsadviseur werk voor bestuur en directie, heb ik kennis van de onderwerpen die spelen op bestuurlijk- en management niveau en weet ik voor welke uitdagingen men staat.

Opleiding en ervaring
Opleiding relevant voor coaching
– Kinder- en jeugdpsychologie (1988)
– Organisatie- en veranderkunde (2008)
– Trainer / coach (2014) – Organisatiecoaching (2016)
– (Bege)leidinggeven aan beweging (2017)

Ervaring
Vanaf 2006 organisatie- en managementcoach, als één van de taken binnen mijn functie.

Contact
Voor meer informatie of voor een intakegesprek, stuur een e-mail naar
mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 076 502 7272.

In gesprek met deze coach? Meld dan de naam van de coach in het onderwerp van je e-mail.