Monique de Ridder

Monique de Ridder

Wie ben ik?
Ik ben Monique de Ridder, loopbaancoach bij de gemeente Breda. Inmiddels werk ik al 25 jaar binnen Breda, waarvan de laatste 15 jaar bij P&O. Bij mij passen omschrijvingen als nuchterheid, empathie, humor en respect. Jaren geleden heb ik zelf een coachingstraject doorlopen. En hoe leuk is het om te ontdekken dat je de functie van loopbaancoach zelf ook ambieert? Dat gevoel van op je plaats zijn wil ik jou ook graag meegeven.

Wat doe ik?
Mensen laten zich niet veranderen, mensen veranderen zichzelf. Als coach begeleid ik mensen bij hun zoektocht naar werk waarin ze al hun talenten en ambities waar kunnen maken. Dit doe ik op mijn manier. Dat wil zeggen met wederzijds respect, zonder te oordelen en door je in je waarde te laten. Kortom door échtnaar je te luisteren. Ik vind het belangrijk dat dit gebeurt in een ontspannen, laagdrempelige maar zeker ook veilige sfeer waar ruimte is voor een lach en een traan.

Specialisme
Alles begint met inzicht. Om dit te verkrijgen ga ik met behulp van verschillende (huiswerk)opdrachten met je aan de slag. Afhankelijk van je vraagstelling, je leeftijd en natuurlijk je eigen voorkeur varieert dit van biografisch werken tot aan het maken van diverse testen. En alle varianten die daar tussen zitten. Een traject op maat dus!

Opleiding en ervaring
-Coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling Annet Brinkhuis
-Werken met psychologische testen (OTM)
-Loopbaanadvisering NCOI Rotterdam -Acceptance and Commitment Therapy (ACT) / nog niet afgerond.

Ervaring; ongeveer drie jaar.

Contact
Voor meer informatie of voor een intakegesprek, stuur een e-mail naar
mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 076 502 7272.

In gesprek met deze coach? Meld dan de naam van de coach in het onderwerp van je e-mail.