Noor Loeff

Noor Loeff

 

Wie ben ik? 
Mijn naam is Noor Loeff, ik ben 37 jaar, getrouwd en moeder van twee mooie meiden. Naast mijn baan bij de gemeente geef ik al meer dan 10 jaar les op de sportschool. Dat is een grote passie van mij. Sport, voeding en coaching hebben altijd al mijn interesse gehad. Daarom ben ik in 2013 gestart met de opleiding Vitaal coach. Want daarin komen die drie onderwerpen bij elkaar. Je vitaal blijven voelen in deze hectische wereld is een uitdaging! Als jij je vitaal voelt, zit je lekker(der) in je ‘vel’Zowel op het gebied van voeding als sport & bewegen en mentale fitheid. Ontspanning en stressvermindering spelen hierbij ook een belangrijke rol. Met veel enthousiasme wil ik je daarin graag coachen!

Wat doe ik?
Als vitaal coach begeleid en ondersteun ik jou in je zoektocht naar een gebalanceerd, vitaal leven. Zowel op het gebied van voeding, sport & bewegen als mentale fitheid. Deze drie pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het intakegesprek wordt duidelijk op welk gebied je meer verdieping nodig hebt. Afhankelijk van je behoefte stem ik daarop het coachtraject af.

Specialisme
Gewichtsconsulente
Hierbij richten we ons op je voeding. Door middel van een voedingsanalyse (o.b.v. jouw voedingsdagboek) krijg je inzicht in je eet- en leefpatroon. Vervolgens bekijken we waar er verbeterpunten te behalen zijn en stellen we realistische doelen. Met de visie ‘genieten van gezonde voeding’ stellen we jouw nieuwe voedingspatroon samen. Tenslotte gaan we aan de slag met het behouden daarvan. Want behalen is een uitdaging maar behouden is misschien nog wel een grotere uitdaging.

Functional personal trainer
Als personal trainer coach ik jou op het gebied van sport & bewegen. Volledig aangepast op jouw lichaamssamenstelling en levensstijl. In dit onderdeel gaan we gericht aan de slag met beweegprogramma’s en adviezen die jou plezier en voldoening geven. Hierdoor zal jij je weer vitaler voelen en daardoor ook lekkerder in je vel.

Life coach
Tijdens dit traject begeleid ik jou om een veranderingsproces in te gaan, om te komen tot een vitale(re) levensstijl. Persoonlijke ontwikkeling, mentale weerbaarheid, stressvermindering, ontspanning en het behalen van jouw doelen zijn onderwerpen die aan bod kunnen komen.

Opleiding en ervaring
Opleiding Vitaalcoach, bestaande uit de modules;
-Gewichtsconsulent 2013 BGN geaccrediteerd
-Functional personal trainer 2014 NASM/EHFA geaccrediteerd
-Life coach 2015 NOBCO/EMCC EQA geaccrediteerd
-Vitaal coach 2016
-The fat loss program 2017

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd Vitaalcoach en begeleid ik coachees naar vitaliteit! Ruim 10 jaar ervaring in de sportschool als sportinstructrice van diverse groepslessen (waaronder yoga, aerobics en krachttraining) en als personal trainer.

Contact
Voor meer informatie of voor een intakegesprek, stuur een e-mail naar
mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 076 502 7272.

In gesprek met deze coach? Meld dan de naam van de coach in het onderwerp van je e-mail.