Pieterjan Mols

Pieterjan Mols

Wie ben ik?
Ik ben 48 jaar, getrouwd, 3 kinderen en vanaf 2004 werkzaam bij de Gemeente Breda. Ruim 10 jaar als klantmanager binnen het Sociaal Domein. Sinds 3 jaar als adviseur bij P&O. Ik ben een positief ingesteld, opgewekt persoon en leef bewust in het hier en nu, Naast mijn werk ben ik zeer actief in de muziek zowel als beoefenaar als luisteraar. Ik sport graag maar zou daar wel wat meer tijd in willen steken.

Wat doe ik?
Ik werk als adviseur bij P&O waarbij ik leidinggevenden ondersteun in vragen rondom personeel. Het leuke hiervan is dat ik op allerlei niveaus door de organisatie beweeg en dat ik voor veel collega’s direct en indirect behulpzaam ben. Daarnaast begeleid ik intervisiesessies en ben ik intern coach.

Specialisme 
Ik coach vanuit het Enneagram, een methode waarbij onderscheid wordt gemaakt in een aantal “persoonstypes”, ieder met hun eigen kenmerken. Door jezelf te leren herkennen in één van de types ontstaat vaak bewustwording van gedrag dat mensen laten zien. Vervolgens kan daaraan gewerkt worden. Dat is natuurlijk maar in een notendop. Het Enneagram is veel meer dan dat. Het heeft mij in ieder geval geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag en ik heb geleerd dingen anders aan te pakken.

Opleiding en ervaring
Ik heb een HBO opleiding Personeel en Organisatie afgerond. Naast de nodige cursussen en trainingen ben ik in 2013 gestart met een opleiding richting coach bij Corael in de Bilt. In 2016 heb ik deze afgerond. Momenteel volg ik een masteropleiding Transactionele Analyse.

Contact
Voor meer informatie of voor een intakegesprek, stuur een e-mail naar
mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 076 502 7272.

In gesprek met deze coach? Meld dan de naam van de coach in het onderwerp van je e-mail.