Academie dienst details

2-daagse SCRUM Training

In samenwerking met SCRUM Company.

Scrum is een slimme, inspirerende en vernieuwende projectaanpak. Steeds meer bedrijven gebruiken Scrum om projecten te versnellen en een hogere klantwaarde te behalen.

De term scrum komt oorspronkelijk uit de rugbysport. In een scrum werkt het rugbyteam samen om de bal richting de speelhelft van de tegenstander te verplaatsen. Samenwerking en resultaatgerichtheid met een enorme energie zijn kenmerkend. En dat is nu wat SCRUM voor een gemeente ook kan betekenen, het is een manier om in je projecten snel goede resultaten te bereiken en een enorme energieboost in je organisatie te realiseren! Het is dus niet alleen een werkwijze, maar het vraagt ook een andere manier van denken.

Scrum is een slimme, inspirerende en vernieuwende projectaanpak. Steeds meer bedrijven gebruiken Scrum om projecten te versnellen en een hogere klantwaarde te behalen. Wil jij in twee dagen meer leren over Scrum en het daarna kunnen toepassen in je eigen projecten? Meld je dan nu aan voor de training Agile Business Scrum en leer de toepassingsmogelijkheden van Scrum buiten de IT.

Resultaat
In deze twee dagen leer je alles over het raamwerk, de rollen en de technieken van Scrum. Met als resultaat dat je zelf aan de slag kunt met het agile (wendbaar) doorlopen van projecten. Na het volgen van de training krijg je een Bewijs van Deelname en weet je hoe je Scrum kunt toepassen.

Voor wie?
Professionals met veranderkracht die werken buiten de IT. Je werkt in projecten en nieuwsgierigheid naar en open staan voor andere manieren van werken is een voorwaarde. Voor gemeenten en andere overheden denken we dan aan (beleids)medewerkers, projectleiders en adviseurs

Het programma
Tijdens de eerste trainingsdag maak je kennis met de principes van Scrum en agile werken, je leert over de toepassingsmogelijkheden en oefent met onderdelen van de Scrumtechniek. Op de tweede dag zoeken we de verdieping op. Je leert hoe je een scrumproject in je eigen praktijk op kunt zetten en aan welke voorwaarden dat moet voldoen. Maar we gaan vooral ook veel oefenen tijdens deze dag aan de hand van concrete casussen om Scrum goed in de vingers te krijgen!

Elke deelnemer ontvangt een gratis exemplaar van het boek Scrum in Actie, waarin het gehele scrumproces beeldend en praktisch wordt beschreven.

Lokatie                                                                                                                                              volgt

Aantal deelnemers
minimaal 10, maximaal 15 deelnemers

Data
volgt

Inbegrepen
Lunch
Boek Scrum in Actie

Inschrijven

2-daagse SCRUM Training

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze training.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor deze training niet mogelijk.