Academie dienst details

Beleefd Eigenaarschap!

De verhouding tussen overheid en samenleving is aan het schuiven.

Het maatschappelijk initiatief bloeit en de overheid is geneigd tot ruimere kaders voor de publieke voorzieningen. Tegelijkertijd is loslaten van oude en bewezen structuren lastig.

De uitspraak…. Dat is onze zaak kan blijven gelden, waarbij de invulling van het woordje “onze” aanzienlijk veranderd is.

Hoe ga je als medewerkers hiermee om? Wat wil jij hierin betekenen, wat kun jij en wat wil jij?

Hoe ga je hier als management mee om? Wat wil en kun je als manager? Hoe creëer je in de organisatie voldoende ruimte om zaken te regelen, transparant, zonder het overzicht te verliezen? Uiteindelijk wil iedereen, bestuur, gemeente, medewerkers én burgers, het vertrouwen hebben dat het goed komt.
Dat is onze zaak.

Tijdens deze training gaan we geassocieerd de “Wereld van Eigenaarschap” ontdekken. Dit begint vooral bij jou. Wat wil en kun jij als manager en als medewerker.  Het is méér dan een manier van werken. Hoe creëer je een veilige cultuur waarin hedendaags leidinggeven en leidingnemen hun plek krijgen? Wat is er allemaal nodig?

Simon Sinek zei: “There is a difference between giving direction and giving orders”. Deze uitspraak is de basis voor deze training. Het vraagt ontwikkeling van het bestuur, management én de medewerker.

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan!

Voor wie
Voor bestuurders, managementteams/leidinggevende en medewerkers

Door wie
Reiner Brink

Duur
4 dagdelen

Kosten
Deze workshop is incompany te boeken, voor meer informatie neem contact op via academie@west-brabant.eu.

Inschrijven

Beleefd Eigenaarschap!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze opleiding.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor deze opleiding niet mogelijk.