Academie dienst details

De kracht van jouw verhaal

VOLGEBOEKT!
Wat maakt een verhaal persoonlijk? Wat zijn manieren om tot zo’n verhaal te komen? In deze workshop ga je ervaren wat het effect is van ‘jezelf laten zien’ en ga je experimenteren met een vertelwijze die je verhaal nog krachtiger maakt: ‘beeldend en zintuiglijk vertellen’.

“Tijdens deze meeting wil ik jullie meenemen in ons toekomstplan. ‘Samen doen’ zetten we op de agenda, in ons handelen, beleidsmatig en uitvoerend. We zullen handen en voeten geven aan deze transformatie door medewerkers en inwoners in hun kracht te zetten.”

Grote woorden, weloverwogen woorden, maar wakkeren deze woorden vuurtjes aan? Voel je waar het echt om gaat? De verbinding van de spreker met wat hij zegt? Persoonlijke verbinding met wat je zegt geeft impact. Met een persoonlijk verhaal laat je zien wie je bent en wat je belangrijk vindt. Dit maakt je authentiek en geloofwaardig. Hiermee kan je mensen raken, motiveren en inspireren.

Wat maakt een verhaal persoonlijk? Wat zijn manieren om tot zo’n verhaal te komen? In deze workshop ga je ervaren wat het effect is van ‘jezelf laten zien’ en ga je experimenteren met een vertelwijze die je verhaal nog krachtiger maakt: ‘beeldend en zintuiglijk vertellen’. Hierdoor open je de belevingswereld van de ander, blijft de betekenis en je boodschap hangen, en kan je verhaal makkelijker worden doorverteld.

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de persoonlijke en beeldende kracht van verhalen en met verhalen mensen wil inspireren en motiveren.

Door wie
Lisette Togtema

Wanneer
maandag 9 november van 13.00 - 15.30 uur

Locatie
Online

Deelnemers
maximum 8 deelnemers

Kosten per deelnemer
Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Spelregels voor deelname
Je kunt je voor maximaal 2 activiteiten in het Workshopfestival inschrijven. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Je aanmelding annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Je kunt daarna zelf voor een vervanger zorgen, laat het ons dan wel even weten. Mocht er voor jouw gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75, – in rekening te brengen.

Inschrijven

De kracht van jouw verhaal

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze workshop.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor dezeworkshop niet mogelijk.