Academie dienst details

Durf te vragen

VOLGEBOEKT!
Met een durf te vragen workshop kun je op een snelle manier praktische en onverwachte antwoorden krijgen op van alles en nog wat.

Als de coronacrisis een ding duidelijk heeft gemaakt is dat de meeste mensen elkaar graag helpen. Durf te vragen en… wordt niet overgeslagen maar juist geholpen om je wens, droom, plan of project te verwezenlijken! Met de durftevragen-methodiek kan iedereen dit ervaren. Aan deze workshop neem je deel omdat je een vraag hebt waar je de hulp van een ander bij wilt gebruiken. Of omdat je graag anderen wil helpen hun droom een stapje dichter bij te brengen. Of omdat je benieuwd bent naar de durftevragen-methode. Wees welkom!

Door wie
Spectrum Elan - Rene Stern

Wanneer
dinsdag 10 november 2020 van 13.30 - 16.00 uur

Locatie
Online

Deelnemers
maximum 15 deelnemers

Kosten per deelnemer
Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Spelregels voor deelname
Je kunt je voor maximaal 2 activiteiten in het Workshopfestival inschrijven. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Je aanmelding annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Je kunt daarna zelf voor een vervanger zorgen, laat het ons dan wel even weten. Mocht er voor jouw gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75, – in rekening te brengen.

Inschrijven

Durf te vragen

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze workshop.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor dezeworkshop niet mogelijk.