Academie dienst details

Immuniteit voor verandering doorbreek je met een lach!

VOLGEBOEKT
Kennismaken met en ervaren van technieken voor het doorbreken van immuniteit voor verandering.

Deze snelle en frisse strategie sessie – met “de lach” als medicijn voor chronische ernst – begint met de ikigai (dat wat je levensgeluk geeft) en de visie voor de toekomst van alle deelnemers. Vertrekkende vanuit ieders persoonlijke ‘waarom’ zijn authenticiteit en zin een gegeven. Daarmee ligt er een ijzersterke basis voor gezamenlijke doelen stellen en teamvorming met echte betrokkenheid.

Strategievorming is daarmee appeltje-eitje! We benoemen rollen, kansen en bedreigingen en maken een stappenplan. Voor je het weet beweeg je van now en how? naar wow! We houden de vaart erin en iedereen draagt bij, want al ben je kritisch… Achter elk oordeel ligt een prachtige behoefte. Elk probleem maakt een oplossing rijker en meer gelaagd. Deze sessie staat garant voor humor, verbinding, ontspanning, trots en verwondering. Resultaat? Een betrokken team dat de toekomst gegarandeerd mooier maakt!

Voor wie is de workshop?
iedereen die aan de slag gaat of is in verandertrajecten. Bijvoorbeeld beslissers en/of nieuw te vormen teams (over afdelingen of locaties heen) Wat is het doel van de workshop? Kennismaken met en ervaren van technieken voor het doorbreken van immuniteit voor verandering.

Wat neem je mee uit de workshop?
- Inzicht in jouw eigen ikigai ofwel levensgeluk
- Technieken om immuniteit voor verandering om te buigen naar beweging
- Zin om samen het voortouw te nemen in de immense opgave die er ligt in deze tijden van klimaatverandering en de nodige sociale uitdagingen, op weg naar onze prachtige en ook duurzame samenleving.

Door wie
Creation2Creation - Nicole Segers

Wanneer
vrijdag 13 november 2020 van 13.00 - 17.00 uur

Locatie
Online

Deelnemers
maximum 15 deelnemers

Kosten per deelnemer
Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Spelregels voor deelname
Je kunt je voor maximaal 2 activiteiten in het Workshopfestival inschrijven. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Je aanmelding annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Je kunt daarna zelf voor een vervanger zorgen, laat het ons dan wel even weten. Mocht er voor jouw gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75, – in rekening te brengen.

Inschrijven

Immuniteit voor verandering doorbreek je met een lach!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze workshop.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor dezeworkshop niet mogelijk.