Academie dienst details

Jouw vakmanschap in de schijnwerpers

Haal alles uit je zelf in je huidige baan

VOLGEBOEKT!
Als je werk verandert, hoe zorg jij er voor dat je huidige baan goed bij je blijft passen en je er in kwijt kan wat je belangrijk vindt.

Deze workshop is bedoeld voor mensen die er voor willen zorgen dat ze werk doen waar ze van houden en waar ze volledig tot hun recht komen. Hoe zorg je ervoor dat je dit kan realiseren in je huidige baan. Dit gezien alle veranderingen en ontwikkelingen die er al gaande zijn of in de nabije toekomst van invloed zijn op jouw werk. Wat kun je verwachten?

In deze workshop werk je aan:
• Wat verandert er in je huidige baan op korte termijn of in de nabije toekomst?
• Waar wordt jij blij van in je werk?
• Waar ben je goed in?
• Welke ontwikkelstappen wil je zetten?
• Hoe ziet jouw plan er uit?

Wat levert de workshop op? Wat heb je er aan?
Aan de hand van de tool “jouw individueel vakmanschapsprofiel” maak je jouw wensen, ambities en kwaliteiten inzichtelijk. Door ondersteunende opdrachten te doen , wordt jouw vakmanschapsprofiel geleidelijk gevuld. Je kan gebruikmaken van de inspiratie van je mededeelnemers.

Je gaat praktisch aan de slag en weet aan einde van de workshop hoe jouw vakmanschapsprofiel er uit ziet en welke vervolgstappen je wilt gaan zetten. Kortom: Als je werk verandert, hoe zorg jij er voor dat je huidige baan goed bij je blijft passen en je er in kwijt kan wat je belangrijk vindt.

Door wie
Bont Bij - Tanja Hoornweg

Wanneer
dinsdag 10 november van 10.00 - 12.00 uur

Locatie
Online

Deelnemers
maximum 8 deelnemers

Kosten per deelnemer
Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

Spelregels voor deelname
Je kunt je voor maximaal 2 activiteiten in het Workshopfestival inschrijven. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Je aanmelding annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Je kunt daarna zelf voor een vervanger zorgen, laat het ons dan wel even weten. Mocht er voor jouw gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75, – in rekening te brengen.

Inschrijven

Jouw vakmanschap in de schijnwerpers

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze workshop.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor dezeworkshop niet mogelijk.