Academie dienst details

Lastige relaties op je werk? Nieuwe inzichten via systemisch werk

VOLGEBOEKT! Lastige relaties op je werk? Nieuwe inzichten via systemisch werk

Van ratio naar voelen & intuïtie| Van het bekende naar het onbekende | Van het oude naar het nieuwe | Van stilstand naar vooruitgang

Vaak proberen we uitdagingen op te lossen met ons ratio. En zoals Einstein al zei: problemen kunnen niet worden opgelost met hetzelfde bewustzijn als waarmee ze zijn gecreëerd. Hoe dan wel?

Systemisch werk is een krachtige tool waarbij je voorbij gaat aan je ratio. Je werkt niet alleen met je hoofd, maar ook met emoties, lichaamssensaties, beweging en intuïtie. Daar hoef je niet zozeer iets voor te ‘doen’, vooral te ervaren. En dat is magisch. Je maakt kennis met de vier oerkrachten van ieder systeem. Als hieraan voldaan wordt, stroomt het. Is dit niet het geval, dan stagneert het ergens. Werken met de oerkrachten is vaak een feest der herkenning: je krijgt eindelijk ‘ondertiteling’ bij wat je altijd al voelde, maar waar je nog geen woorden voor had. Ook kijken we op verschillende manieren naar één van de oerkrachten van het systemisch werk: jouw plek. Die plek is van wezenlijk belang of iets al dan niet lekker loopt. Het kan zijn dat je bij een collega of leidinggevende steeds tegen hetzelfde aanloopt. Welke plek neem je in? En de ander?

Hoe zou het zijn om dit zelf te onderzoeken via een opstelling? En andere informatie te krijgen dan je met je hoofd kunt bedenken? De kans is groot dat je project of contact na deze workshop ineens anders loopt. Durf jij?

De workshop wordt online gegeven via zoom. Het enige wat je nodig hebt is nieuwsgierigheid, wat A4-tjes een pen en een stift.


Door wie
Karin Hoens

Wanneer
Woensdag 11 november van 14.00 - 16.00 uur

Locatie
Online

Deelnemers
maximum 12 deelnemers

Kosten per deelnemer
Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

Spelregels voor deelname
Je kunt je voor maximaal 2 activiteiten in het Workshopfestival inschrijven. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Je aanmelding annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Je kunt daarna zelf voor een vervanger zorgen, laat het ons dan wel even weten. Mocht er voor jouw gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75, – in rekening te brengen.

Inschrijven

Lastige relaties op je werk? Nieuwe inzichten via systemisch werk

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze workshop.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor dezeworkshop niet mogelijk.