Academie dienst details

Leren Faciliteren

Samen met anderen hebben we meer kennis, ideeën, energie en draagvlak om vraagstukken op te lossen. Organisaties werken dan ook steeds meer in co-creatie aan hun vraagstukken. Maar hoe zorg je dat je met een co-creatiesessie daadwerkelijk je doelen en doelgroep bereikt? In de training Leren Faciliteren krijg je praktische inzichten en tools om het perfecte programma voor je zakelijke groepsbijeenkomst te maken en te faciliteren.

Wat leer je?
De basistraining leren faciliteren bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel gaan we dieper in op het ontwerpen van een goed programma en bijpassende (digitale) werkvormen. In het tweede deel ligt de focus op jou als facilitator en groepsdynamiek. Tijdens de training staat de casuïstiek van de deelnemers centraal. Je kunt dus jouw eigen -nog te organiseren- bijeenkomst inbrengen in de training. Na de training ontvang je het e-book “90 werkvormen voor jouw zakelijke bijeenkomst”, zodat je er lekker mee aan de slag kunt gaan.

Voor wie?
De training past goed bij professionals die groepsbijeenkomsten begeleiden of willen gaan begeleiden.  Een paar voorbeelden: een teamoverleg, kennismakingsbijeenkomst met nieuwe medewerkers, netwerkbijeenkomst met stakeholders, inspiratiesessie voor klanten, strategiesessie met het management, een brainstorm met collega’s.

Trainer
Anne-Marie Backx

Datum
28 mei 2020

Locatie
Etten-Leur

Deelnemers
Minimum 6, maximaal 12 deelnemers

Kosten per deelnemer
€ 225 per persoon
Deze training is ook incompany te boeken!

Inschrijven

Leren Faciliteren

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze training.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie

Persoonlijke gegevens

Kies een moment

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken.
Toon extra informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Ik heb gelezen en begrepen wat er met mijn persoonsgegevens wordt gedaan.