Academie dienst details

Loopbaanadvies gesprek

In een gesprek van drie kwartier gaan we samen online in gesprek over wat jij verlangt en krijg je advies over mogelijke stappen die jou verder helpen richting je doelen.

Je hebt interesse in een loopbaanadviesgesprek. En daar kunnen nogal wat redenen voor zijn. Je werkgeluk en werkplezier staan daarbij centraal. Heb je het goed naar je zin in je huidige functie of overweeg je een andere loopbaanstap. In een gesprek met de loopbaanadviseur geef jij aan waar je het over wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld gaan over nog meer plezier halen uit je huidige werk, de samenwerking of acties richting een nieuwe werkomgeving zoals netwerken, solliciteren, het schrijven van een goede en persoonlijke brief of het oefenen van een sollicitatiegesprek.

In een gesprek van drie kwartier gaan we samen online in gesprek over wat jij verlangt en krijg je advies over mogelijke stappen die jou verder helpen richting je doelen.

Door wie
Loopbaan en mobiliteitsadviseurs van het mobiliteitscentrum West-Brabant

Marieke Smulders, Karen van der Wiel, Rene de Clercq, Rini Nieuwkamer en Sandra Braam


Wanneer
Maandag 9, dinsdag 10, woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 november 2020

Tijdvak 1: 09.00 - 09.45
Tijdvak 2: 10.00 - 10.45
Tijdvak 3: 11.00 - 11.45
Tijdvak 4: 13.00 - 13.45
Tijdvak 5: 14.00 - 14.45
Tijdvak 6: 15.00 - 15.45

Locatie
Online

Deelnemers
1 deelnemer per tijdvak

Kosten per deelnemer
Er zijn geen kosten verbonden aan deze gesprekken.

Spelregels voor deelname
Je kunt je NAAST DIT GESPREK voor nog maximaal 2 workshops in het Workshopfestival inschrijven. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Je aanmelding annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Je kunt daarna zelf voor een vervanger zorgen, laat het ons dan wel even weten. Mocht er voor jouw gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75, – in rekening te brengen.

Inschrijven

Loopbaanadvies gesprek

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze overige dienst.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor dezeoverige dienst niet mogelijk.