Academie dienst details

Masterclass Innovatief Organiseren

Cocreatoren gezocht!

Er staat een gloednieuwe masterclass "Innovatief Organiseren" in de steigers! De Academie West-Brabant is trots dit mooie programma te kunnen bieden en zij is hiervoor wederom op zoek naar 6 cocreator-organisaties die willen participeren om deze serie van 6 masterclasses mede te organiseren.

De kosten om als cocreator te participeren bedragen € 3750; er kunnen dan 4 personen deelnemen aan alle 6 maseterclasses. De cocreator draagt zorg voor een geschikte locatie en een dinerbuffet voor de deelnemers voor de bijeenkomst waar zij gastheer voor is. De cocreator kan tijdens deze bijeenkomst een eigen casus inbrengen. Op het moment dat er 6 cocreator-organisaties zijn, zal de masterclass ingepland worden.
 
Programma
Kijk in de bijlage voor het programma van de 6 masterclasses
 
Kosten individuele inschrijving
Voor eventuele extra, of individuele deelnemers bedragen de kosten voor deelname aan alle 6 masterclasses € 1475 per persoon, inclusief diner.
 
We horen heel graag of jouw organisatie als cocreator wil participeren! Het zou super zijn om de masterclass Innovatief Organiseren in onze regio te organiseren! Je kunt je aanmelden als cocreator organisatie via academie@west-brabant.eu.

Inschrijven

Masterclass Innovatief Organiseren

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze masterclass.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor deze masterclass niet mogelijk.