Academie dienst details

Ontdek je kracht als coach

VOLGEBOEKT!
Kennismaken met Coaching Skills

In je werk (en ook daarbuiten) zal waarschijnlijk regelmatig een beroep gedaan worden op je coachende kwaliteiten. Loop jij er weleens tegenaan dat de oplossing niet zo makkelijk te vinden is? Dat je graag mensen wilt helpen en dat de oplossing wordt afgeschoten? Dat jij harder werkt aan het oplossen van het probleem dan degene die met het probleem zit? Wil jij dit graag anders zien?

Astrid van der Lee en Stefan Kuperus nemen je mee naar de essentie van het coachen. Welke basishouding heeft een coach nodig om succesvol de oplossing voor het probleem te kunnen bieden. Ze gaan in op verschillende technieken die je in alledaagse praktijksituaties kunt inzetten. Ze wakkeren jouw nieuwsgierigheid aan om de juiste vragen op het juiste moment te gaan stellen. Ze geven je handvatten om je kracht als coacht te ontdekken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Doe mee en meld je snel aan voor de workshop “Ontdek je kracht als coach”.

Door wie
Kaber Groep - Astrid vd Lee en Stefan Kuperus

Wanneer
woensdag 11 november 2020 van 13.30 - 16.00 uur

Locatie
Online

Deelnemers
maximum 16 deelnemers

Kosten per deelnemer
Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Spelregels voor deelname
Je kunt je voor maximaal 2 activiteiten in het Workshopfestival inschrijven. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Je aanmelding annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Je kunt daarna zelf voor een vervanger zorgen, laat het ons dan wel even weten. Mocht er voor jouw gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75, – in rekening te brengen

Inschrijven

Ontdek je kracht als coach

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze workshop.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor dezeworkshop niet mogelijk.