Academie dienst details

Tao en Lichter Leven: de Kunst van het Meebewegen

VOLGEBOEKT!
Meer in balans en met nieuwe energie aan de slag! Tao voor een Lichter Leven helpt je om met meer plezier lichter in het leven te staan!

In deze workshop leer je hoe je makkelijker omgaat met onzekerheid, stress én met je eigen valkuilen. Je leert soepel met een ander mee te bewegen zonder je eigen koers te verliezen én zonder weerstand of conflict te creëren! Meer in balans en met nieuwe energie aan de slag! Tao voor een Lichter Leven helpt je om met meer plezier lichter in het leven te staan!

De 5 principes van Tao voor een Lichter Leven putten uit de Chinese wijsheid van het Taoïsme en de beginselen van de Tai Chi, een eeuwenoude Chinese krijgskunst. In de workshop leer je de kracht van de 5 Principes kennen en in te zetten in je eigen leven. Tijdens de workshop wisselen we theorie af met oefeningen waarin je de vertaling maakt naar eigen situaties.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die met minder inspanning meer wil bereiken en lichter door het leven wil gaan. Wil je soepeler om kunnen gaan met lastige situaties, de hectiek van alledag of met weerstand dan is deze workshop echt iets voor jou!

Wat komt aan bod? Soms kom je lastige situaties tegen waarvan je niet weet hoe je er het beste mee om kan gaan. Je wordt geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen die je uit balans halen of met personen waarmee het gesprek niet soepel loopt. Misschien voel je je speelbal van allerlei krachten om je heen of dreig je kopje onder te gaan in de drukte van alledag.

Met behulp van de 5 principes van Tao voor een Lichter Leven, leer je hoe je in de drukte van alledag je rust bewaart en hoe je voorkomt dat je speelbal wordt van externe omstandigheden. Je leert te vertrouwen op eigen kracht zonder je energie te verspillen aan dingen waar je geen invloed op hebt. Je leert hoe je met de stroom méé kan zwemmen in plaats van tegen de stroom in.

Door wie
Linda Ho

Wanneer
maandag 9 november van 10.00 - 12.00 uur

Locatie
Online

Deelnemers
maximum 16 deelnemers

Kosten per deelnemer
Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop

Spelregels voor deelname
Je kunt je voor maximaal 2 activiteiten in het Workshopfestival inschrijven. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Je aanmelding annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Je kunt daarna zelf voor een vervanger zorgen, laat het ons dan wel even weten. Mocht er voor jouw gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75, – in rekening te brengen.

Inschrijven

Tao en Lichter Leven: de Kunst van het Meebewegen

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze workshop.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor dezeworkshop niet mogelijk.