Academie dienst details

Creatieve Werkvormen

Plezier maakt het leven en het werken makkelijker. Dat is de achterliggende gedachte bij het inzetten van creatieve werkvormen.

Mensen hebben hun hoofd vaak vol met dingen die nog moeten, met zorgen of recente ervaringen. Dan is het moeilijk om ze te betrekken of in beweging te krijgen. Een werkvorm haalt de mensen uit hun hoofd. Even zijn ze bezig met iets heel anders, worden ze op een andere manier uitgedaagd. Het speelse element zorgt voor plezier en energie, waardoor de deelnemers in het hier en nu belanden.

De workshop creatieve werkvormen is voor iedereen die mensen op een energieke manier wil betrekken. Misschien voor het duidelijk krijgen van een gemeenschappelijke visie, het vergroten van het creatieve denken of het beter leren kennen van elkaar.

In deze workshop leer je een aantal creatieve werkvormen kennen, die je vervolgens zelf in kan zetten in je werkomgeving. Je gaat de werkvormen zelf ervaren zodat je weet wanneer je welke vorm kan inzetten.

Na afloop krijgt je een hand-out (digitaal) met de spelvormen toegestuurd. Je bent een ervaring rijker, hebt plezier gehad en hebt je gereedschapskist gevuld met creatieve ideeën voor in je werk.

Reacties van deelnemers:
– “Weer nieuwe werkvormen geleerd die ik leuk vind om toe te passen.”
– “Leuke energieke workshop.”
– “Op een andere manier naar “problemen” kijken door andere benadering.”
– “Top begeleiding. Balans tussen geven uitleg en mensen ‘loslaten’. “

Ter voorbereiding kunnen deelnemers hun verwachtingen bekend maken. De workshop wordt zoveel mogelijk toegespitst op deze verwachtingen.

Datum en tijd
volgt

Lokatie
volgt

Aantal deelnemers
minimaal 5, maximaal 16 deelnemers
ook incompany te boeken 

Inschrijven

Creatieve Werkvormen

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze workshop.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor deze workshop niet mogelijk.