Academie dienst details

Talentwheel

VOLGEBOEKT!
Het TalentWheel is gebaseerd op de 21st century skills (21ste -eeuwse vaardigheden) - een methodiek afkomstig uit het onderwijs om ons beter voor te bereiden op de snel veranderende arbeidsmarkt van de toekomst.

Het TalentWheel, ontwikkeld door loopbaanbureau Matchcare, is gebaseerd op de 21st century skills (21ste -eeuwse vaardigheden) - een methodiek afkomstig uit het onderwijs om ons beter voor te bereiden op de snel veranderende arbeidsmarkt van de toekomst (nieuwe technologie, robotisering en persoonlijke & communicatieve vaardigheden). Het TalentWheel bestaat uit vier pijlers: Eigen regie, Verandervermogen, Sociale vaardigheden & Mediawijsheid. Door dit spel te spelen – en te werken met de vier pijlers - vergroot je je bewustzijn over jouw eigen kansen en mogelijkheden voor de toekomst.

Door wie
Matchcare

Wanneer
vrijdag 13 november van 14.00 - 16.00 uur

Locatie
Online, via teams

Deelnemers
max. 10 deelnemers

Kosten per deelnemer
Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. 

Spelregels voor deelname
Je kunt je voor maximaal 2 activiteiten in het Workshopfestival inschrijven. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Je aanmelding annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Je kunt daarna zelf voor een vervanger zorgen, laat het ons dan wel even weten. Mocht er voor jouw gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75, – in rekening te brengen.

Inschrijven

Talentwheel

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze workshop.

Schrijf je in via onderstaand
formulier
Sollicitatie
Op dit moment is inschrijven voor dezeworkshop niet mogelijk.