Coaching naar jouw volgende stap

Wanneer je al een tijd werkzaam bent bij dezelfde organisatie kan het zijn dat je toe bent aan een volgende stap. Soms weet je precies welke stap dat moet zijn, soms is het niet helemaal helder waar je naartoe wilt. In beide gevallen kunnen onze loopbaan- en mobiliteitsadviseurs je helpen via coaching. We kijken altijd naar hoe we je het beste kunnen helpen. Een traject is daarom nooit standaard. Het begint met een gratis adviesgesprek (intake), hierna bepalen we – naar aanleiding van jouw vraag – een eventueel vervolg. 

coaching via mobiliteitscentrum

Loopbaanadvies

Zet je graag een volgende stap maar weet je niet precies welke stap dat moet zijn? Dan staan onze loopbaancoaches voor je klaar!

Loopbaanadvies is bedoeld om te onderzoeken wat jouw volgende stap gaat zijn. Onderdeel van loopbaanadvies kan zijn: een talentscan, koersonderzoek of bijvoorbeeld ontwikkelassessments. Welke tools we inzetten hangt af van jouw vraag. Om te bepalen hoe we je het best kunnen helpen starten we altijd met een gratis adviesgesprek. Aan de hand hiervan bepalen we een eventueel vervolg.

Mobiliteitsadvies

Pas je niet goed meer binnen je huidige functie en ben je toe aan een nieuwe baan? Dan kun je terecht bij onze mobiliteitsadviseurs.

Binnen mobiliteitsadvies bekijken we welke functie je wilt gaan bekleden. We coachen je naar je nieuwe droomjob toe door bijvoorbeeld naar je cv te kijken, sollicitaties te trainen, je mee te nemen in ons grote netwerk, je een dag mee te laten werken bij een andere organisatie of we helpen je bij een elevator pitch. Ook mobiliteitsadvies start altijd met een gratis adviesgesprek. Hierna bepalen we naar aanleiding van jouw vraag een eventueel vervolg.

Coaching 

Het kan ook voorkomen dat je niet lekker in je vel zit. Dat kan bijvoorbeeld komen door een hoge werkdruk, stress, een lastige situatie privé of andere factoren. In dat geval kunnen we je bijstaan in de vorm van coaching op je persoonlijke ontwikkeling. Onze adviseurs zijn tevens gecertificeerd coach en helpen je graag.

Wil je graag eens je hart luchten bij een onafhankelijke coach? Vraag dan eens een gratis adviesgesprek aan voor coaching. Samen met de coach bepaal je hoe we je kunnen helpen.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Loopbaanadvies: Wat wordt de volgende stap?
  • Mobiliteitsadvies: Ik wil naar deze functie, hoe presenteer ik mezelf?
  • Coaching: op persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld stress

De voordelen van coaching op een rij:

  • Onafhankelijk en onbevooroordeeld advies van een vakkundige adviseur
  • Traject naar aanleiding van jouw persoonlijke vraag
  • Vertrouwelijke gesprekken om je verder te helpen

Ontmoet het coachteam

Met drie loopbaanadviseurs en twee mobiliteitsadviseurs hebben we altijd een coach beschikbaar die bij jou past. Ontmoet hier alvast onze coaches:

Sandra Braam

Je (loopbaan)ontwikkeling onderzoeken we vanuit de overtuiging dat doen de beste manier van denken is. Ik coach, train en adviseer mensen met de inzet om het beste van zichzelf te ontdekken (See), te voelen (Feel) en vooral de stap te zetten gericht in beweging te komen (ACT).

Rini Nieuwkamer

Samen brengen we jouw drijfveren, kwaliteiten, energiegevers, gemaakte keuzes en eventuele belemmeringen in beeld. Hierdoor word je steeds meer bewust van jezelf. Beweging is het gevolg!
Hoe doe ik dit? Door mezelf open te stellen, te luisteren, vragen te stellen en door doelgerichte opdrachten!

Marieke Smulders

Door in mogelijkheden te denken komen we samen tot structurele stappen die je kunt zetten om te komen waar je wilt zijn. Geen loze beloftes maar concreet.
Het kan daarbij gaan om je (beter) te presenteren op de arbeidsmarkt maar ook het begeleiden naar een (andere) functie die (beter) bij je past. Daar zetten we alle mogelijke middelen voor in.

René de Clercq

Iedereen heeft het wel eens: het gevoel dat je vast zit in je werk, persoonlijke en/of functionele ontwikkeling. Vragen als ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Hoe kom ik daar?’ schieten door je hoofd. Ik kan je helpen bij het onderzoeken van wat jou dwars zit, waar je heen wilt, waar jouw ontwikkelvraag zit, om te komen van ik moet naar ik wil!

Karen van de Wiel

Begeleiding van mensen die stress ervaren, spanning in hun lijf voelen en niet weten hoe ze de vicieuze cirkel kunnen doorbreken is wat ik doe. Het lukt niet altijd om dingen in onszelf op te lossen. We blijven vaak met lichamelijke blokkades zitten. Door lichaamsgerichte coaching kunnen blokkades opgeheven worden en gaat de energie weer stromen.

Plan een gratis adviesgesprek

Kennismaken met onze coaches is altijd mogelijk en helemaal gratis. Afhankelijk van jouw vraag bepalen ze naar aanleiding van het eerste gesprek welke coachvorm het beste bij je past. Wij delen informatie pas met jouw leidinggevende als jij hier toestemming voor geeft. Dit is soms nodig omdat er een traject wordt gestart. Uiteraard doen we dit altijd in overleg en nooit zonder dit vooraf met je te bespreken.

< Vul het formulier hiernaast in om een kennismaking met één van onze coaches te plannen.