Dit zijn wij

Het Mobiliteitscentrum West-Brabant is in 2009 opgericht voor alle medewerkers van de aangesloten gemeenten en partners. We werken o.a. voor de volgende gemeenten: TholenBergen op ZoomSteenbergenRoosendaalHalderbergeMoerdijkEtten-LeurBredaOosterhoutZundertDrimmelenGeertruidenbergAltenaABG gemeentenGoirle & Oisterwijk. Daarnaast kun je hier ook terecht voor vacatures van Veiligheidsregio Midden- en West-BrabantWest-Brabants ArchiefWVS groepBelastingsamenwerking West-BrabantEqualit & Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant.

Waarom een regionaal Mobiliteitscentrum West-Brabant?

De veeleisende omgeving en veranderende samenleving leidt tot een overheid die continu beweegt om aan de maatschappelijke opdracht te voldoen. Deze dynamiek vraagt veel van de mensen in de organisatie. Je moet als ambtenaar het vermogen hebben te plooien naar deze opdracht, maar op z’n tijd ook standvastig kunnen zijn in het belang van de samenleving. Dit vraagt een bepaalde ontwikkeling van competenties. Het Mobiliteitscentrum wil deze ontwikkeling versnellen, verbeteren en mogelijk maken. Bovendien wil het Mobiliteitscentrum de interne en externe mobiliteit vergroten en versnellen.

We faciliteren daarom beweging van talenten en verbinding tussen mens, organisatie en regio binnen het openbaar bestuur van de Regio West-Brabant.

Bekijk hier wat we zoal doen:

Hoe ondersteunen wij ons maatschappelijke doel?
Samen met onze 28 gemeenten, samenwerkingsverbanden en onze partners zijn wij onderweg naar één arbeidsmarkt. Om tot een gemeenschappelijke arbeidsmarkt te komen zijn er vier strategische pijlers geformuleerd.

Het Mobiliteitscentrum West-Brabant voert taken uit op het terrein van de vier pijlers:

  • Mobiliteit en flexibiliteit
  • Leren en ontwikkelen
  • Leiderschap
  • Deregulering

Meer weten over onze organisatie? Neem dan contact met ons op.