nieuwe flexpool pagina

Regionale flexpool

De wereld, onze regio en onze organisaties veranderen razendsnel. Dit vraagt flexibiliteit van medewerkers en organisaties. Vaak ontstaan er tijdelijke opdrachten binnen organisaties, maar hoe vul je die opdracht in zónder lange wervingsprocessen, zonder kennisverlies na afloop van de opdracht en mét zekerheid van kwaliteit? Onze flexpool biedt de oplossing.

Met team PuMa voorzien we je van gedreven jonge professionals met twee tot vijf jaar werkervaring. Ze zijn breed inzetbaar. Onze Brabant Consultants zijn de ambitieuze senior professionals met vele jaren werkervaring. Deze flexpools bestaan uit gedreven en ervaren professions. Ze kunnen fulltime of parttime worden ingehuurd op diverse functies binnen jouw organisatie. De werkervaring en expertise van de flexpoolers verschilt, waardoor we altijd een geschikte professional hebben voor jouw project of vraagstuk.

Ontmoet ons

Onlangs afgeronde opdrachten:

Beleidsadviseur Oekraïneopvang

In deze regionale functie ben ik samen met de Baroniegemeenten verantwoordelijk voor de opvang van Oekraïense ontheemden. Ik vertaal landelijke ontwikkelingen naar gemeentelijk beleid.

Harmke de Hoogh bij de Baroniegemeenten

HR beleidsadviseur

Verantwoordelijk voor een project rondom behoud van medewerkers en goed werkgeverschap. Het eindresultaat: een advies rondom goed werkgeverschap om behoud van personeel te verzekeren. Naast het project optimaliseer ik werkprocessen.

Nancy van Loon bij ABG-Gemeenten

Kwartiermaker control

Zorgen voor inbedding van de controlfunctie in de organisatie. Dit in samenhang met organisatieontwikkeling. Met de specifiek onderdelen control op (grote) projecten en het geven van adviezen gericht op risicobeperking, sturing en procesverbetering.

Thijs de Jongh bij ABG-Gemeenten

Transitiemaker circulaire economie

Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een strategisch plan op verschillende beleidsterreinen. Met dit strategieplan streven we naar overzicht, structuur en eigenaarschap in de organisatie.

Tom Harms bij Gemeente Roosendaal

Contact

Wil je gebruik maken van onze flexpools of meer weten over de flexpools,, onze manier van werken, onze projecten of onze tarieven? Neem dan contact met ons op!

Teamleider flexpool:

Zie je kansen voor jouw organisatie? Of wil je weten of jouw opdracht geschikt is voor een van onze PuMa’s of Brabant Consultants? Neem dan contact op met:

brabant consultant priscilla de vosPriscilla de Vos
Coördinator Regionale Flexpool
Mobiliteitscentrum
06 – 11 85 73 62
priscilla.de.vos@west-brabant.eu

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.