Ik ga mijn droombaan achterna!

Informatie over de Week van de Mobiliteit

Van 13 tot en met 17 november 2017 organiseert het Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant de Week van de Mobiliteit voor alle medewerkers van de aangesloten organisaties. Tijdens deze week heb je de mogelijkheid om 1 dag(-deel) mee te lopen bij een andere organisatie of om deel te nemen aan workshops.

 

x
Week van de Mobiliteit 2017

Het wordt weer een spectaculair mooie week vol met activiteiten rondom talentontdekking,
ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit! Er wordt al druk gewerkt aan de organisatie van deze mooie week. Er staan leuke, leerzame acties en workshops op het programma!

Aanmelden voor een workshop
Tijdens de Week van de Mobiliteit worden er allerlei workshops en activiteiten aangeboden. Is jouw organisatie aangesloten op het Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant? Dan kun jij je inschrijven op dit waanzinnige aanbod. Alle informatie over de workshops lees je hier. Inschrijven niet meer mogelijk.

Aanmelden als deelnemer
Tijdens de Week van de Mobiliteit vindt uitwisseling naar een andere functie plaats: meekijken én meelopen in een andere functie of in een andere organisatie, zodat je kunt zien wat het werk daar
zoal inhoudt. Pak jij de kans om voor 1 dag(-deel) bij een andere organisatie aan de slag te gaan? Inschrijven niet meer mogelijk.

Aanmelden van een werkplek
Ben jij ontzettend enthousiast over je baan en wil je graag eens een regiocollega laten kennismaken met jouw werkzaamheden? Meld je werkplek aan en neem deze collega 1 dag(-deel) mee in jouw
baan! Inschrijven niet meer mogelijk.

Heb je een vraag?
Neem contact op met het Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant via telefoonnummer
076 – 502 7272 of stuur een email naar
weekvdmobiliteit@west-brabant.eu

Poster
Klik hier voor de poster met daarop alle relevante informatie over de Week van de Mobiliteit 2017. Deel deze vooral online met je collega’s via intranet/SharePoint of print hem uit en hang hem op in je koffiecorner!

Benieuwd hoe onze deelnemers en begeleiders het vorig jaar hebben ervaren? Bekijk hieronder het compilatiefilmpje van vorig jaar of bezoek ons YouTube kanaal voor alle filmpjes!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.