Klanten

Succes door samenwerking!

Het Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant is een betrouwbare partner voor alle aangesloten gemeenten en organisaties.
Vanuit onze organisatie onderhouden wij veel contact met onze klanten en dragen wij de visie van een gezamenlijke arbeidsmarkt uit.
Wij doen dit door het aanbieden van het arbeidsmarktplatform “www.werkeninwestbrabant.nl”.
Dit platform biedt werkzoekenden een centraal overzicht van de beschikbare vacatures bij onze partners in de lokale overheid.
Daarnaast bieden we producten en diensten aan, onder de pijlers “leren en ontwikkelen” en “mobiliteit en flexibiliteit”, die organisaties en medewerkers ondersteunen bij de gewenste ontwikkelingen.

Onze werkwijze

Wij zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen die spelen in de regio en pretenderen een goed gesprekspartner te zijn voor directies, leidinggevenden, ondernemingsraden, HR-adviseurs en medewerkers.
Wilt u weten wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Of bent u op zoek naar een aanpak op maat? Laat het ons weten, wij lichten dit graag toe in een gesprek of sluiten aan in een regulier overleg.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met het Mobiliteitscentrum West-Brabant via een e-mail naar mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 06 – 25 32 00 96.