Degemeentevannu

Mobiliteitscentrum West-Brabant en degemeentevannu slaan handen ineen

Samen slaan we de handen ineen om jou als overheidsprofessional de kans te geven om flexibel te worden ingezet op de (interne) arbeidsmarkt. Met deze pilot in West-Brabant doe je gemakkelijk een klus bij een andere aangesloten organisatie, en dat binnen jouw huidige contract. Jij maakt je profiel aan, gemeenten plaatsen hun klussen. Voor je het weet kun je aan de slag!


De 29 aangesloten organisaties van Mobiliteitscentrum West-Brabant
Maak als aangesloten organisatie van het Mobiliteitscentrum gebruik van deze mooie kans. En neem eens een kijkje in de keuken bij een andere gemeente, ruil van baan of stel je vragen aan de andere overheidsprofessionals die al een profiel hebben.

 

Hoe werkt het?
Ga naar www.degemeentevannu.nl en klik op ‘Meld je aan‘. Registreer je met jouw werk e-mailadres en vul je gegevens in. Upload eventueel een foto op je profiel. Je kan nu aan de slag! Bekijk de openstaande klussen of wacht tot een gemeente jou benaderd voor een klus. Behoefte om te sparren met gemeenteproffesionals in hetzelfde vakgebied? Dit kan je doen door contact op te nemen onder ‘aan de slag’ –> ‘vind een professional‘.

Contact
Heb je vragen over deze pilot en/of de deelnemende organisaties? Neem dan contact op met Ron de Leeuw van Mobiliteitscentrum West-Brabant: Ron.deLeeuw@west-brabant.eu. Ben je als organisatie geïnteresseerd? Stuur dan een bericht via info@degemeentevannu.nl. We staan je graag te woord en komen een keer langs.

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door A&O fonds Gemeenten.