Coaching op persoonlijke ontwikkeling

Voor wie?
Medewerkers met vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en/of loopbaanontwikkeling.

Doel
Vergroten van inzicht in eigen functioneren en optimaliseren van werkwijze en persoonlijke effectiviteit. Je zelfsturing en zelfoplossend vermogen neemt toe en je ervaart meer keuzevrijheid in je handelen. Je voert met meer energie en bezieling je werk uit.

Inhoud
Iedereen komt in zijn loopbaan momenten tegen waarop je diepgaander wilt kijken naar alle facetten, waarbij je jouw rol en persoonlijke effectiviteit wilt optimaliseren. Er kunnen allerlei onderwerpen en thema’s spelen, bijvoorbeeld:
• Hoe stel ik prioriteiten in mijn werk?
• Hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit?
• Hoe ga ik om met werkdruk?
• Hoe werk ik effectiever samen?
• Hoe kan ik beter omgaan met conflicten?
• Hoe kan ik mijn kwaliteiten beter inzetten in mijn werk?

Coaching op persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen die sturing wil geven aan zijn/haar leven of aan zijn/haar loopbaan, of ondersteuning nodig heeft om deze zelfsturing weer te verkrijgen.

Deze coaching wordt ook ingezet als je wilt werken aan ontwikkelpunten die naar voren komen in een functionerings- of ontwikkelgesprek (POP). Ook kun je coaching inzetten ter preventie van een burn-out.

Duur
Een loopbaanadviesgesprek bestaat uit een consult van anderhalf uur met een loopbaanadviseur. Afhankelijk van de vraagstelling kunnen meerdere gesprekken plaatsvinden. Vooraf maakt de loopbaanadviseur een inschatting van het aantal gesprekken en bevestigt dat in een persoonlijk advies.

Kosten
€ 90,- per uur.

Contact
Tel: (076) 502 7272
Email: mobiliteitscentrum@west-brabant.eu