Koersonderzoek

Voor wie?
Als je je bewust wilt oriënteren op jouw loopbaanmogelijkheden. Voor iedereen die al lange tijd nadenkt over zijn/haar loopbaan, zichzelf op het diepste niveau wil bevragen over wat hem/haar werkelijk motiveert en hiermee actief aan de slag wil gaan.

Inhoud
Het koersonderzoek is een diepgaand traject dat zicht geeft op drijfveren, persoonlijke thema’s, loopbaanwensen, kwaliteiten, talenten, valkuilen en ontwikkelpunten. In het onderzoek inventariseer je welke branches, beroepen en werkzaamheden passen bij jouw interesses, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Je bepaalt je carrièrekoers en maakt een persoonlijk loopbaanplan.

Het koersonderzoek bestaat uit een aantal samenhangende stappen en gespreksthema’s die uitmonden in een nieuwe of hernieuwde koers.
Er wordt gestart vanuit het verleden waarbij je autobiografisch terugkijkt en belangrijke levensthema’s, kwaliteiten en waarden ontdekt die in je werk en leven leidend zijn (geweest). Daarnaast onderzoek je met de loopbaanadviseur welke loopbaanmogelijkheden passen bij jouw drijfveren en talenten. Optioneel kun je ervoor kiezen om van deze bevindingen een uitgebreide eindrapportage te laten maken.

Duur
Het koersonderzoek bestaat uit een zestal gesprekken van 2 uur. Gesprekken vinden plaats om de 2 á 3 weken; het traject duurt tussen de 3 en 6 maanden.

Kosten
€ 2200,- voor zes coachgesprekken inclusief een rapportage.

Contact
Tel: (076) 502 7272
Email: mobiliteitscentrum@west-brabant.eu