Ik ga mijn droombaan achterna!

Mobiliteitscentrum bezocht ABG Gemeenten met informatiemarkt

Het Mobiliteitscentrum bezocht in mei de ABG Gemeenten op verschillende locaties. Op 2 mei (Baarle Nassau), 11 mei ( Rijen) en 18 mei ( Alphen) waren een mobiliteits- en een loopbaanadviseur er met een informatiemarkt voor de medewerkers. Het doel was de medewerkers op de diverse locaties kennis te laten maken met de verschillende producten en diensten van het Mobiliteitscentrum.

De vraag voor een informatiemarkt kwam van P&O adviseur Ineke van de Brand. Reden was de herindeling van de ABG Gemeenten. Niet alle gemeenten zijn goed op de hoogte van de producten en diensten van het Mobiliteitscentrum. Daar hebben we op deze wijze op bekendheid aan willen geven.

Tijdens deze dagen konden medewerkers terecht op de informatiemarkt met allerhande algemene vragen en voor informatie. Er werd uitgelegd wat het Mobiliteitscentrum kan betekenen voor de medewerkers van deze gemeenten (en uiteraard voor de hele regio). Ook konden er in een aparte vergaderkamer persoonlijke vragen worden gesteld.
Voor veel medewerkers was het een eyeopener. Vaak wordt gedacht dat het Mobiliteitscentrum (MBC) alleen is voor medewerkers die “weg moeten”. Dat is echter niet het geval. Wij zijn er voor alle medewerkers die willen mobiliseren of meer uit hun loopbaan/ontwikkeling willen halen. Zo bieden wij allerlei trajecten aan op loopbaangebied (Loopbaan- en Persoonlijke Ontwikkeling), Mobiliteit (begeleiding naar een nieuwe werkplek), Academie (diverse opleiding en trainingen).

De informatiemarkt is goed ontvangen. We hebben naar aanleiding van deze markt al met diverse mensen een intakegesprek gesprek gevoerd. Sommige gesprekken hebben zelfs al geresulteerd in enkele trajecten.

Wilt u ook een informatiemarkt in uw organisatie?
Wilt u dat het Mobiliteitscentrum uw organisatie bezoekt? Of heeft u andere vragen? Stuur een email naar mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 076 – 502 7272.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.