27 september: Kennismakingsworkshop MapsTell

Ben jij bewust van jouw gedrag? Hoe je overkomt op anderen? Hoe je de samenwerking beïnvloedt en er wellicht een andere, effectievere manier is? Ga mee op reis naar De Wereld van Verschil, langs de golf van emoties, het imposante massief en de zee van rust.

Tijdens onze kennismakingsworkshop nemen we je mee op reis om kennis te maken met de verschillende gedragsvoorkeuren, hoe deze zich laten zien in de dagelijkse praktijk en ontdek je in welke steden jij je thuis voelt.

Na deze workshop heb je kennis gemaakt met MapsTell en: • Weet jij wat reizen door de Wereld van Verschil is en welke mogelijkheden dit jou biedt, • Begrijp je hoe een ieder De Wereld van Verschil anders kan beleven, • Herken je de verschillende gedragsvoorkeuren, met hun talenten en uitdagingen.

Het wordt een leuke, interactieve kennismaking met de methode van MapsTell, waarbij gedrag letterlijk in kaart wordt gebracht. Jij bent uitgenodigd voor deze reis om meer inzicht in jezelf én in je omgeving te krijgen! Reis je mee?

Organisator
Esther van Dijk en Reiner Brink

Datum en tijd
Vrijdag 27 september 2019, 09.30 u – 12.00 uur

Kosten
€ 50 per persoon

Locatie
Etten-Leur

Aantal deelnemers
minimaal 6, maximaal 15 personen

Inbegrepen
Persoonlijke landkaart