Aanmelden gratis en online stress- en burn-out en/of loopbaanadviesgesprek

Aanmelden gratis en online stress- en burn-out en/of loopbaanadviesgesprek

Gratis online adviesgesprek
Van 9 t/m 13 november vindt het ‘Online Workshopfestival’ weer plaats voor onze aangesloten organisaties. De online workshops zijn binnen 2 weken helemaal volgeboekt! Wél is er nog de kans om je in te schrijven voor een gratis online gesprek met een van onze loopbaan- of mobiliteitsadviseurs.

Tijdsblokken van 3 kwartier
De gesprekken vinden online plaats en zijn opgedeeld in tijdsblokken van 3 kwartier. Er zijn nog verschillende plekjes vrij, dus neem snel een kijkje op de website.

Loopbaanadviesgesprek
In een gesprek van drie kwartier gaan je samen online in gesprek over wat jij verlangt en krijg je advies over mogelijke stappen die jou verder helpen richting je doelen. Jouw werkgeluk en werkplezier staan daarbij centraal. Wil jij nog meer plezier halen uit je huidige werk? Of juist bespreken hoe je stappen richting een nieuwe werkomgeving neemt? Zoals netwerken, solliciteren of het oefenen van een sollicitatiegesprek. Meld je dan hier aan.

Stress- en burn-out adviesgesprek
In deze coronatijd hebben we te maken met allerlei veranderingen. Op werkgebied heeft dat soms verregaande consequenties. Niets is meer wat het was. De een gaat er gemakkelijker mee om dan de ander. Ervaar jij daar of ergens anders stress van op je werk? En wil je daar eens over sparren of samen bekijken hoe je er gemakkelijker mee om kan gaan? Meld je dan hier aan.

Zien we jou 9 t/m 13 november? Tot dan! ?

 

 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.