Beperkte bereikbaarheid i.v.m. coronavirus

Beperkte bereikbaarheid i.v.m. coronavirus

Donderdag 12 maart kwam het kabinet bijeen om te bepalen welke acties nodig zijn om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De oproep voor Brabanders is om tot eind maart vanuit huis te werken. Op deze wijze worden contacten vermeden en kan besmetting hopelijk worden ingedamd. Als overheidsinstantie volgen wij de lijn van het RIVM.

Mobiliteitscentrum West-Brabant is de door deze maatregelen beperkt bereikbaar. Onze medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis en je bereikt hen het beste via e-mail. Coaches verzetten hun afspraken naar een later moment. Of laten afspraken, als hier de mogelijkheid voor is, telefonisch doorgaan.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.