Coaching op veilige afstand in de buitenlucht

De loopbaan- en mobiliteitsadviseurs proberen op creatieve en vooral veilige wijze coachgesprekken te voeren, nu dit niet anders kan met het coronavirus.

Sandra BraamΒ ging aan de wandel door Steenbergen met haar coachee.

πƒπšπ­ 𝐠𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐯𝐚𝐧𝐳𝐞π₯𝐟 π›πžπ°πžπ π’π§π  𝐫𝐒𝐜𝐑𝐭𝐒𝐧𝐠 𝐣𝐞 𝐨𝐧𝐭𝐰𝐒𝐀𝐀𝐞π₯𝐝𝐨𝐞π₯𝐞𝐧!

Rini NieuwkamerΒ ging het bos in op de mountainbike.Β Tal van kwaliteiten en waarden zijn de revue gepasseerd. De coachee had het, vanuit zijn sportverleden, over KUST (kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en techniek). Stuk voor stuk belangrijk, altijd al geweest.

Rini: “De smalle paden dwongen ons om achter elkaar te fietsen. Door het regelmatig omkijken waar ik bleef merkte ik dat ook verbinding maken een belangrijke waarde is. Halverwege gestopt voor een foto waarbij woorden als β€œ vrijheid” en β€œ ruimte” werden genoemd. Dat regie en controle hebben en sturing en richting geven er ook toe doen heb ik vanmiddag zelf ervaren.”

𝐒𝐨𝐦𝐬 𝐑𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐠𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞𝐀 𝐰𝐚𝐭 𝐦𝐒𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐧𝐨𝐝𝐒𝐠.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.Β