Coaching op veilige afstand in de buitenlucht

De loopbaan- en mobiliteitsadviseurs proberen op creatieve en vooral veilige wijze coachgesprekken te voeren, nu dit niet anders kan met het coronavirus.

Sandra Braam ging aan de wandel door Steenbergen met haar coachee.

??? ????? ??????? ???????? ???????? ?? ???????????????!

Rini Nieuwkamer ging het bos in op de mountainbike. Tal van kwaliteiten en waarden zijn de revue gepasseerd. De coachee had het, vanuit zijn sportverleden, over KUST (kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en techniek). Stuk voor stuk belangrijk, altijd al geweest.

Rini: “De smalle paden dwongen ons om achter elkaar te fietsen. Door het regelmatig omkijken waar ik bleef merkte ik dat ook verbinding maken een belangrijke waarde is. Halverwege gestopt voor een foto waarbij woorden als “ vrijheid” en “ ruimte” werden genoemd. Dat regie en controle hebben en sturing en richting geven er ook toe doen heb ik vanmiddag zelf ervaren.”

???? ????? ??? ???? ??????? ??? ?????? ??????? ?????.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.