Masterclass Innovatief Organiseren: nog 2 cocreator-organisaties gezocht

Er staat een gloednieuwe masterclass “Innovatief Organiseren” in de steigers. Mobiliteitscentrum West-Brabant is trots om dit mooie programma te kunnen bieden. We zijn nog op zoek naar 2 cocreator-organisaties om deze serie van 6 masterclasses mede te organiseren.

De kosten om als cocreator te participeren bedragen €3750; er kunnen dan 4 personen deelnemen aan alle 6 masterclasses. De cocreator draagt zorg voor een geschikte locatie en een dinerbuffet voor de deelnemers voor de bijeenkomst waar zij gastheer voor is. De cocreator kan tijdens deze bijeenkomst een eigen casus inbrengen. Op het moment dat er 6 cocreator-organisaties zijn, zal de masterclass ingepland worden.

Programma Masterclass Innovatief Organiseren
Klik voor het programma Masterclass Innovatief Organiseren van de 6 masterclasses.

Kosten individuele inschrijving
Voor eventuele extra, of individuele deelnemers bedragen de kosten voor deelname aan alle 6 masterclasses € 1475 per persoon, inclusief diner.

We horen heel graag of jouw organisatie als cocreator wil participeren. Het zou super zijn om de masterclass Innovatief Organiseren in onze regio te organiseren! Aanmelden via: academie@west-brabant.eu.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.