Meer tijd om na te denken over jouw loopbaan?

Meer tijd om na te denken over jouw loopbaan?

Het zijn momenteel aparte en onzekere tijden. Het geeft misschien wel meer tijd om na te denken…


Wat gaat deze situatie voor mij als individu betekenen? 
Het is een goed moment om na te gaan of je op de juiste plek zit op werkgebied. Is dit de baan waarin je nog jaren wilt werken? Voldoet het nog aan je verwachtingen? Is het nog steeds dezelfde warme jas als toen je eraan begon? Of ben je misschien je baan ontgroeid? Heb je andere interesses gekregen en zou een hele andere richting op willen? Het zou zo maar eens een heel natuurlijk moment kunnen zijn om het roer om te gooien.

Bij Mobiliteitscentrum West-Brabant begrijpen we wat onzekerheid doet. We snappen ook heel goed wat er allemaal gebeurt als je naar een andere baan op zoek gaat. Wat heb je nodig? Zit je op de juiste weg? Wil je interesse- of kennistesten doen? Sparren met ervaren loopbaan– of mobiliteitsadviseurs?
Wij hebben de kennis in huis om je te helpen naar een volgende stap in je loopbaan.

Het zou ook zo maar kunnen dat je nu de moed hebt gevonden om te beseffen dat je meer wilt. Maar hoe pak je dat dan aan? Wij staan voor je klaar!

Het intakegesprek is gratis voor medewerkers van onze aangesloten organisaties, meld je hier aan. En dan nemen wij contact met je op om een telefoon- of videogesprek in te plannen!

Liever zelf mailen? Mail Marieke Smulders (woe t/m vrij): Marieke.Smulders@west-brabant.eu of Karen van de Wiel(ma t/m woe): Karen.VanDeWiel@west-brabant.eu.

* Let op: Je kan alleen gebruik maken van mobiliteits- en loopbaanadvies, als je werkt bij een van onze aangesloten organisaties *

 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.