29 aug infobijeenkomst opleiding ‘Adviseur Duurzame Inzetbaarheid’

Op donderdag 29 augustus wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd over de regionale opleiding ‘Adviseur Duurzame Inzetbaarheid’ in samenwerking met Avans+.

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk onderwerp binnen HR. Het speelt in op de ontwikkelingen in de maatschappij, zoals arbeidsmarktontwikkelingen. En de snelheid waarmee kennis en toepassing daarvan vernieuwen.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Koen van Schendel van Avans+ over de inhoud van de opleiding. Esther van Dijk is aanwezig namens Mobiliteitscentrum West-Brabant om de regionale opzet toe te lichten. Ook Kim Tax-van Nispen (P&O adviseur van de gemeente Oosterhout) beantwoordt jouw vragen graag. Zij heeft de opleiding recent afgerond.

Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Locatie: Oude Raadhuis, Markt 1 in Etten-Leur

Klik hier voor meer informatie
Klik hier om je aan te melden voor de bijeenkomst

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.