PuMa Tim over dienstverlening in deze bijzondere en moeilijke tijd van Corona

Dienstverlening maar dan anders

“Deze week kreeg mijn werk een nieuwe dimensie. Althans, de core business bleef dienstverlening richting ondernemers. Alleen de inhoud van die dienstverlening veranderde van de ene op de andere dag totaal.

Normaal gesproken bestaat mijn werk uit bedrijfsbezoeken afleggen en ondernemersvraagstukken verbinden met die van de overheid, andere ondernemers of met inwoners en organisaties uit de omgeving.

“Kan ik mijn bedrijf uitbreiden? Kunnen we samen met het onderwijs oplossingen bedenken voor de knelpunten op de arbeidsmarkt en zorgen voor goed opgeleid personeel? Hoe kunnen we agrarische ondernemers en kennisinstellingen de ruimte geven om innovatie in de landbouw te realiseren?”

Dat zijn ‘normaal gesproken’ de vraagstukken waar ik me mee bezig mag houden. Maar de impact van het coronavirus draaide de wijze waarop de afgelopen tijd dienstverlening ingevuld wordt met 180 graden om.

Nu ben ik vanuit huis met diezelfde ondernemer, die ik een paar maanden geleden nog sprak over uitbreiding van zijn bedrijf, bezig om te kijken op welke financiële voorzieningen hij of zij een beroep kan om zijn of haar hoofd en dat van zijn medewerkers boven water te houden.

Kortom ook in deze bijzondere en moeilijke tijd gaat de dienstverlening aan ondernemers en bedrijven gewoon door, maar dan in een iets andere vorm.”

Tim van het Hof is als PuMa actief voor de gemeente Altena in de rol van ‘Accountmanager Bedrijven’.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.