Van loopbaanontwikkeltraject naar nieuwe baan!

Van loopbaanontwikkeltraject naar nieuwe baan!

We spreken Chantal over het loopbaanontwikkeltraject wat ze bij ons volgde. Het loopbaantraject begint bij het onderzoeken wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Dat onderdeel is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Chantal (her-)ontdekt haar drijfveren, waarden, levenslessen, kernkwaliteiten, belemmeringen, gedragsvoorkeuren en denkstijlen. Vanuit haar eigen basis onderzoeken we haar loopbaanwensen. Chantal geeft aan dat loopbaancoach Sandra traject echt heeft afgestemd op haar behoeften. Dit ervaarde zij als heel prettig en zorgde ervoor dat zij op haar gemak was en vanuit ontspanning in beweging kon komen. Het maakte de begeleiding ook heel persoonlijk.

 

Er waren ook knopen door te hakken. Toen Chantal hier klaar voor was, ging zij met Mobiliteitsadviseur Karen aan het werk. Samen gingen zij aan de slag met de zichtbaarheid van haar persoonlijkheid, ambities, ervaring en kwaliteiten in haar CV. ‘Wie wil je nu zijn?’ zei Karen. Samen ontdekten ze wat Chantal allemaal kan en lieten dit aansluiten op haar cv.

 

Dit bleek de rode draad door haar begeleiding. Steeds terug naar ‘Wat wil ik en wat kan ik?’. En niet: ‘Wat wordt er van mij verwacht?’

 

‘Ik zou deze begeleiding iedereen aanraden. Het heeft mij enorm veel opgeleverd. De energie die de coaches hebben, werkte heel positief op mij. De gesprekken en methodieken hebben mij gevormd en gesterkt tot wie ik nu ben. En met resultaat! Begin deze maand ben ik begonnen met mijn nieuwe baan als Sociaal werker.’

Van harte gefeliciteerd Chantal! Wij wensen jou veel succes en vooral veel werkplezier!

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.