Het juiste talent op de juiste plek!

Mobiliteitscentrum West-Brabant

Logo MBC WB
Het Mobiliteitscentrum is in 2009 opgericht voor alle medewerkers van onze 19 gemeenten en voor alle medewerkers van de partnerorganisaties.

Waarom een regionaal mobiliteitscentrum?
De veeleisende omgeving en veranderende samenleving leidt tot een overheid die steeds verandert om aan de maatschappelijke opdracht te voldoen. Deze dynamiek vraagt veel van de mensen in de organisatie. Je moet als ambtenaar het vermogen hebben te plooien naar deze opdracht, maar op z’n tijd ook standvastig kunnen zijn in het belang van de samenleving. Dat vraagt een bepaalde ontwikkeling van competenties. Het Mobiliteitscentrum wil deze ontwikkeling versnellen, verbeteren en mogelijk maken. Bovendien wil het Mobiliteitscentrum de interne en externe mobiliteit vergroten en versnellen.

Wij faciliteren daarom binnen het openbaar bestuur van de Regio West-Brabant:
– beweging van talenten en
– verbinding tussen mens, organisatie en regio.

Hoe ondersteunen wij ons maatschappelijke doel?
Samen met onze 19 gemeenten, samenwerkingsverbanden en onze partners zijn wij onderweg naar één arbeidsmarkt. Om tot een gemeenschappelijke arbeidsmarkt te komen zijn er vier strategische pijlers geformuleerd. Het Mobiliteitscentrum West-Brabant voert taken uit op het terrein van de vier pijlers:
– Mobiliteit en flexibiliteit|
– Leren en ontwikkelen
– Leiderschap
– Deregulering

Lees hier de volledige flyer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.