Het juiste talent op de juiste plek!

Mobiliteitsadviseur

4Ik ben Karen van de Wiel.

Het idee dat ik de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats kan brengen, motiveert en stimuleert mij enorm. Ik verbind mij met mensen en begeleid hen van werk naar werk binnen en buiten de regio. Door middel van een intakegesprek kijken we samen naar de kwaliteiten van een medewerker en waar deze het beste passen.
Ik wil mensen out-of-the-box laten denken. Ik houd hen een spiegel voor, zodat zij met een positievere, wijdere blik hun eigen kracht weer zien.

Voor ik aan de slag ging bij het Mobiliteitscentrum, heb ik diverse ondersteunende functies gehad in het bedrijfsleven. Vanaf 2004 ben ik werkzaam bij de gemeente. Ik heb ervaring opgedaan in de functies van HRM assistent en mobiliteitsadviseur. Daarnaast heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Ook ik heb een zoektocht achter de rug om erachter te komen wat ik werkelijk wil in mijn baan. Een koersonderzoek heeft mij geholpen te ondervinden wat echt bij mij past. Zo liggen mijn passies bij het coachen en netwerken.

Ik ga uit van het mooie van de mens en heb daarin een open waardering. Het gaat niet alleen om de realisatie van je doel of wens; het is een kunst om ook te genieten van de weg ernaartoe. Daarbij is een positieve benadering voor mij belangrijk. Ik kijk altijd naar wat er wél is in plaats van wat er niet is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.