Training Timemanagement – Strategisch lui

Herken je dit?
Je bent goed in je werk, maar komt om in rompslomp, drukte en details. Je houdt steeds minder het overzicht, laat vaker steken vallen en verliest de grote lijnen uit het oog. Je voelt je gestrest en leeft in de waan van de dag. En…je kunt je werk maar moeilijk losmaken als je thuis bent. En daar komt dan ook nog eens bij….je mailbox zit overvol! Elke dag komen er nieuwe berichten bij. Het is een hele kluif voor je om die stroom aan informatie en acties ieder dag weer onder controle te krijgen én vooral te houden….

Dat hoeft niet zo te zijn!
Je kunt leren om beter de controle te houden, overzicht te krijgen (en vooral te houden), om in de waan van de dag toch je doelen te bereiken en om tijd over te houden voor de dingen die je echt leuk of belangrijk vindt!! Wil je dit ook? Volg dan de training timemanagement.

De methode ‘Getting Things Done’ (GTD) van David Allen staat tijdens de training centraal. Een praktische methode die je in staat stelt je werk efficiënt in te richten en die je bewust maakt van je eigen gedrag en gewoontes.

Maar dat is niet het enige wat tijdens de training aan bod komt. Je krijgt tips en trucs om met een frisse blik naar je manier van werken, plannen en het stellen van prioriteiten, te kijken. Want, stop jij je kostbare tijd en energie in de juiste dingen? En is alles wel zo belangrijk als het lijkt? Wat zijn voor jou de echte tijdverslinders en uitstelsmoezen? Maar ook, wat is voor jou de ideale dagindeling en hoe maak je ruimte voor dagelijkse verstoringen? Je krijgt bovendien het inzicht waarom jij een fijnere collega bent als je je grenzen aangeeft en ‘nee’ zegt. En tot slot heb je na de training meer tools in handen om je mailbox beheersbaar te houden.

De training duurt 1 dag en is een combinatie van theorie en praktijk en wordt gegeven door Rob Timmermans en Jikke Zollner (trainers van de gemeente Halderberge). Aan de hand van 4 strategieën maken we duidelijk hoe je slimmer met je kostbare tijd kunt omgaan. In het middagprogramma is een zogenaamde email-bootcamp opgenomen. We kijken dan naar het gebruik van je mailbox. Want email is immers een belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk. Je gaat dan dus concreet met je mailbox aan de slag. Daarvoor is het nodig dat je kunt inloggen op je email. We vragen je om daarvoor je eigen laptop mee te nemen. Mocht je hier niet over beschikken, laat het ons snel weten.

Data
21 mei 2019

Locatie
 Gemeente Halderberge, Parklaan 15 in Oudenbosch

Kosten
€ 175,- per persoon

Inschrijven
Om je vast in te schrijven voor de Training Timemanagement – Strategisch Lui, klik hier.

Vragen?
Stuur een email naar academie@west-brabant.eu