Ik ga mijn droombaan achterna!

PuMa Martin vertelt over de Ancora Game

Met de Ancora methodiek, ontwikkeld door Steven Adriaansen (burgemeester Woensdrecht) en Ruben Sax kunnen bestuurlijke vraagstukken worden getackeld. Om de Ancora methodiek toe te leren passen is ook een heus Ancora game uitgebracht. De PuMa’s hebben in een ochtend kennisgemaakt met dit spel. PuMa Martin van de Bijl vertelt hierover.

x
“Het tackelen van bestuurskundige vraagstukken is niet altijd eenvoudig. Voor het nodige draagvlak heb je meestal te maken met verschillende stakeholders. Bij het oplossen van bestuurlijke vraagstukken is het daarom belangrijk om de bestuurskundige en communicatie benadering te combineren. Door als PuMa’s kennis te maken met Ancora hebben we inzicht gekregen in een methode die netwerkpartners verbindt en die rekening houdt met ieders belang.

Na deze eerste kennismaking gaan we de komende tijd kijken of we deze methode breder in kunnen zetten in de regio en aan kunnen bieden aan gemeenten. Als uw organisatie geïnteresseerd is, dan horen we het graag!”

Voor meer informatie over de Ancora Game kunt u een e-mail sturen naar puma@west-brabant.eu óf klik hier en vul het formulier in met uw vraag.

Voor meer informatie over PuMa, klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.