Ik ben regisseur van mijn loopbaan

Als regiocollega aan de slag met jouw talent!

Wil jij als regiocollega graag aan de slag met jouw talent? Alle medewerkers van de 19 regiogemeenten en van de aangesloten organisaties kunnen direct van start! Bekijk de mogelijkheden in ons producten- en dienstenaanbod. Het Mobiliteitscentrum West-Brabant zet zich graag in voor het ontdekken van jouw persoonlijk talent en begeleidt je naar de volgende stap.

Academie
De Academie West-Brabant geeft medewerkers van de aangesloten organisaties alle ruimte om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Er is een gevarieerd pakket beschikbaar aan leergangen, opleidingen en trainingen, gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden.

Loopbaan
Wat doe je nu? Wat doe je straks? Jij bent regisseur van jouw eigen loopbaan en de ontwikkeling van jouw talenten! Maar daarbij helpen wij je graag professioneel. Onze loopbaanadviseurs staan voor je klaar met advies, tips, tests en coaching. Zij geven je handvatten om je loopbaan zelf te sturen. Je krijgt (weer) plezier in je werk of je gaat op zoek naar een uitdaging die bij je past.

Mobiliteit
Medewerkers willen graag flexibel kunnen bewegen! Een baan is niet meer voor het leven. Dan is het wellicht tijd voor iets anders: een kleine óf grote verandering. Bijvoorbeeld een verandering van taken of een verandering van functie of misschien bewegen naar een andere werkgever?