Werkend leren, lerend werken!

Werkend leren, lerend werken

De Academie geeft medewerkers van de aangesloten organisaties in West-Brabant alle ruimte om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Er is een gevarieerd pakket aan leergangen, opleidingen en trainingen, gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden beschikbaar. Academie West-Brabant legt altijd de verbinding tussen praktijk en theorie.

Onze producten en diensten
In het keuzemenu links vind je het producten- en dienstenaanbod van Academie West-Brabant, aangeboden door het Mobiliteitscentrum regio West-Brabant. Alleen medewerkers van de 27 aangesloten regiogemeenten en van de samenwerkingsverbanden kunnen gebruik maken van deze producten en diensten.

Aanmelden – wat zijn de spelregels?
Je kunt je 24/7 inschrijven voor het openstaande leer- en ontwikkelaanbod. Je inschrijving annuleren kan tot 7 dagen voor aanvang van de training. Daarna vindt geen restitutie van de kosten meer plaats. Voor de ‘gratis’ leeractiviteiten geldt dat als je hebt aangemeld, je ook naar de bijeenkomst gaat. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, kun je tot 2 dagen van te voren annuleren of kun je een vervanger in jouw plaats laten deelnemen.. Mocht er op jouw aanmelding niemand verschijnen of bij annuleren binnen 2 dagen voor aanvang van de activiteit worden kosten in rekening gebracht.

De kosten voor het volgen van een opleiding aan de Academie zijn voor je werkgever. Het is dus van belang dat je eerst toestemming vraagt aan je leidinggevende, voordat je je bij ons inschrijft.

Contact
Medewerkers die een opleiding of training aan de Academie willen volgen of een intakegesprek willen aanvragen met één van onze loopbaanadviseurs, kunnen zich inschrijven door te e-mailen naar academie@west-brabant.eu of te bellen naar (076) 502 7272.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.