Workshop Privacy Bewustwording – Deel jij alles met mij?

Deze workshop is bedoeld voor alle medewerkers die meer willen weten over privacy in het dagelijks werk. Bijvoorbeeld: wat zijn persoonsgegevens, wanneer mag je deze gegevens delen en wat doe je als je ze per ongeluk verliest? Je leert de basisbeginselen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming zodat je bewust en zorgvuldig om kunt gaan met persoonsgegevens.
–  De workshop is praktijkgericht en direct toepasbaar.
–  De workshop is niet bedoeld voor juristen.

Een tipje van de sluier…
We nemen je op prikkelende wijze mee door middel van stellingen om zo kennis te maken met de AVG. Het belang van privacy wordt onder de aandacht gebracht, want ook jij gaat om met persoonsgegevens van burgers. We wisselen theorie af met herkenbare praktijkvoorbeelden. Vanzelfsprekend kun je ook eigen casussen en vragen inbrengen. We gaan graag met jou het gesprek aan.

Door wie
Warda El-Allouchi (juridisch beleidsmedewerker gemeente Geertruidenberg) Bianca Jansen (juridisch controller  gemeente Steenbergen)

Duur
De workshop start om 09.30 uur tot 12.00 uur.

Datum
13 december 2018

Aantal deelnemers
Voor maximaal 15 deelnemers

Locatie
Steenbergen (nog nader te bepalen)

Kosten
Deze training is gratis. Aanmelden is echter niet vrijblijvend. Als je verhinderd bent, dan kun je een collega laten deelnemen, of tot 2 dagen voor de training annuleren. Als er voor een gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnt, dan zijn we helaas genoodzaakt om € 125,– in rekening te brengen.

Aanmelden
Deze workshop is helaas volgeboekt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.