Werkend leren, lerend werken!

18-daagse NLP-Practitioner

Een Practitioner is een beoefenaar, iemand die leert om NLP praktisch te hanteren, zowel voor zichzelf als ook naar anderen toe. Door middel van deze methode zijn we in staat om onze houding en ons gedrag te veranderen en zo de resultaten te bereiken die we willen. Bewustwording, keuze en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden. We worden ons bewust van onze communicatiemogelijkheden, krijgen daardoor keuzemogelijkheden in ons handelen wat uiteindelijk leidt tot flexibiliteit in ons privéleven en werkomgeving. De Practitioneropleiding is het eerste jaar van een volledige NLP-opleiding. Een Practitionercertificaat geeft toegang tot het tweede jaar: de Masterpractitioner-opleiding. Kiezen voor NLP betekent tegelijkertijd dat je naast je technische competentie ook voor je persoonlijke ontwikkeling een belangrijke plaats reserveert.

Voor wie?
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die wil werken aan doelgerichte persoonlijke groei en ontwikkeling. Verder is de opleiding uitstekend geschikt voor iedereen die zijn of haar communicatieve vaardigheden wil verbeteren.

Data en locatie
Programma, alle trainingsdagen van 9.30 uur – 17.30 uur en vindt plaats bij de Kaber Groep in Breda.
Blok 1: do 20 – vr 21 – za 22 – zo 23 sep 2018
Blok 2: do 25 – vr 26 – za 27 – zo 28 okt 2018
Blok 3: do 15 – vr 16 – za 17 – zo 18 nov 2018
Blok 4: vr 7 – za 8 – zo 9 dec 2018
Blok 5: wordt iom de deelnemers gepland.

Alle trainingsdagen vinden plaats bij de Kaber Groep in Breda.

Kosten
€2600,- inclusief lunches.

De volledige flyer op aanvraag via academie@west-brabant.eu.

Aanmelden
Om je aan te melden voor de 18-Daagse NLP-Practitioner in Breda, klik hier.

Meer weten?
Wilt u meer weten of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar academie@west-brabant.eu.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.