Werken leren, lerend werken!

Egostrippen – Brainpower

Leer je brein kennen en bereik meer met minder energie!

Hoe goed ken jij eigenlijk de werking van je eigen brein? Wist je dat jouw brein je persoonlijke groei zowel kan faciliteren als frustreren?

Zorgde het brein al jaren voor het evolutionaire succes van ons mensen. Je brein heeft jou nu hard nodig om goed voor haar te zorgen in deze dynamische digitale tijd.

Heel lang hebben we gedacht dat we niets aan en voor ons brein konden doen. We waren er tenslotte mee geboren en hadden het er dus maar mee te doen. De wetenschap heeft inmiddels het tegendeel bewezen. Ons brein vormt niet alleen ons gedrag. Met het aanpassen van ons gedrag kunnen we eveneens de vorm van ons brein veranderen. Je hebt dus meer invloed op de structuur van je eigen brein dan dat je tot nu toe hebt gedacht. Wil je weten hoe? Deze powertraining helpt je aan de inzichten en vaardigheiden daarvoor!

Wat kan komt er onder andere aan bod en wat levert het jou op?
• Een goede omgang met je brein zorgt er onder meer voor dat:
* je vitaliteit toeneemt,
* je relaties versterken
* je gestelde doelen eerder en gemakkelijker realiseert
• Door de nieuwste inzichten om te zetten in concrete doe-stappen voor jouw dagelijkse praktijk, stap je uit de waan(zin) van de dag en maak je je dagen juist waanzinnig.
• Door beter voor je brein te leren zorgen ga je merken dat je met veel minder energie meer kunt bereiken.

Voor wie?
Deze powertraining is uitermate geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de werking van hun eigen brein en veel bewuster om willen gaan met hun energie en tijd terwijl ze toch graag nog meer resultaten willen boeken.

Datum
21 februari 2019 van 09.00 uur tot 16.00 uur

Kosten
375,- Euro

Inschrijven
Om je in te schrijven voor de training Brainpower, klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.